Inlägg från: frkmaria |Visa alla inlägg
  • frkmaria

    Vi som gifter oss 2015!

    Äsch, det är ju inte så viktigt om ni hittar tillbaka till varandra! :) Det är ju faktiskt det viktigaste av allt! Då kan det andra ju vänta. Och en sak har jag lärt mig, ju fler svårigheter man går igenom och ju tuffare man har det, ju mer sammansvetsande blir man i slutändan och om man klarar sig igenom de stormarna så tror jag någonstans att man blir starkare och kommer närmare varandra - hur jäkla klyschigt det än låter. ;) 

     

  • frkmaria

    Hallå!
    Vad tyst här är. :)
    Jag var och drack vin med min tjejkompis igår och hon är ju nästan som en brudtärna för mig alltså. ;)
    Vi diskuterade hur man skulle kunna dela upp jobbet med en buffé rent praktiskt och det kändes så himla bra. Vi pratade både om efterrättsbuffé och snittar till champangen + såklart maten vi ska äta. Det känns så bra! :D Som att det kommer att lösa sig. Vi satte också upp ungefärliga tider för dagen och det kändes så himla bra. :) 

    Dessutom hade min gudmor pratat med mamma och sagt något om att "jaha, ska de gifta sig, ja, då får vi börja spara nu." Så det känns kul att de är lite med på det hela! :)  

  • frkmaria

    Vad tråkigt filibustern. :( Det är väl därför det är tyst här då. Du är ju duktig på att hålla igång. Hoppas det löser sig och behöver du vrida och vända tankar vet du ju var vi finns! :)

  • frkmaria

    Om han vinner så får vi hoppas att han gör det. Min sambo har fortfarande inte lagt in något på kontot, men igår sa jag till att när han har något över får han faktiskt också börja sätta in. Visst han har mindre från början men vi gör nog av med lika mycket som inte går till det gemensamma. Jag betalar el/hyra/internet och nu när vi börjat med matkasse står den på mig. Fast jag tvingade bon betala service nu och nya däck till bilen även om den är min. Är så trött på att alltid betala allt!

  • frkmaria

    Oj. Så har det varit inaktivt så länge här så kollar man inte på en dag så händer massor! ;) Hehe.

    1. Jag skriver faktiskt rätt ordentligt. Men tänk på att jag är lärare! ;)

    2. Det är jag som sparar, inte bara mest utan än så länge allt.

    3. Jag tog ett snack om ekonomin igår för jag är trött, nu har han ändå studielån. Så nu verkar det lätta lite på "mina" utgifter äntligen. Och dessutom måste han också sätta in överblivet på mitt konto i slutet av månaden + att han tar varannan hyra. Hallelujah! :)  

  • frkmaria

    Åh. Murgröna är superfint! Tror det kommer bli hur fint som helst! Tycker jättemycket om snörning i ryggen, och ett band i midjan som bryter av!

    Jag tänker också ha halvuppsatt hår, fast med lite blommor istället för murgröna. Vill ha två flätor, en på varje sida, som liksom möter bak i mitten i någon blomstergrej. kanske nån liten blomma på vägen ner från flätorna liksom. :)  

  • frkmaria
    Filibustern, andra kortet är ju en bukett precis i min smak.. :) Den kan jag verkligen tänka mig!
  • frkmaria

    Ja. Jag älskar ju rosa men just detta vill jag ha lite lila/vit istället för att passa temat. Sambon har förbjudit rosa då va. ;)

  • frkmaria

    Välkomna på er båda två! Kul att det hittas hit! :)

    Jag och min sambo gifter oss borgerligt utomhus vid en sluss/vattendrag förhoppningsvis (vi har inte varit och tittat där än.. men har fått höra att det ska vara fint) och så har vi bokat en bygdegård 1km därifrån (den har vi tittat på! ;) ). Bygdegården får plats med max 100pers och vi tänkter att ja, ju fler desto roligare! Vi kommer gifta oss den 1 augusti eftersom det var då vi förlovade oss förra året! :)  

  • frkmaria
    Zandri skrev 2014-03-11 11:08:56 följande:

     


    Hm. Nu verkar jag inte kunna klistra in dina bilder men guuuu vad fina bilder! Tårta, bukett och håruppsättning är precis så jag tänkt mig! :) 

    Förövrigt var vi iväg idag och tittade på vigselplats. Vi har ju fått tips om en sluss kilometern ifrån där vi ska ha festen och guuuud vad fint det var. Visst, nu är det varken väder eller grönska som det kommer vara i augusti men jag är helt kär! Perfekt. Enda nackdelen var att det forsade mycket vatten... men vi får ju försöka se vem vi kan ringa för att boka platsen och se om det går att lyfta den i 30 min eller nåt under själva vigselakten. Man vet ju inte förrän man frågat!

    Jag är hursom helnöjd och funkar det inte får vi vara lite längre bort och ta korten där bara. I vilket fall så är det perfekt plats! Folk får stå eller sitta i gräset om de så vill. Nu är det bestämt! :)  
Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!