Inlägg från: Himla |Visa alla inlägg
  • Himla

    Vi som gifter oss 2015!

    Frults skrev 2014-05-19 22:29:49 följande:
    vad VILL du? :)

    Bröllopet handlar om er! vill ni så gift er imorgon. Låna en kohage, ta dit prästen och ät glas och jordgubbar.
    Men har ni en idé över hur ni vill ha ert bröllop så kanske det är värt att vänta?
    All lycka!
    Haha ja vilken bra idé!! Blev helt ärligt sugen på den idén. Kohage, snygga gummistövlar solsken och glass!!! Kan inte bli mycket bättre faktiskt :)
  • Himla
    Plättis skrev 2014-05-28 14:04:32 följande:

    Jag tyckte det var hopplöst att hitta något som inte var för enkelt och inte för mycket. Och ju mer jag letat, desto mer har jag fallit för överlappande ringar och rött guld. Så jag tänker mig något i stil med det här: 

    Jag har gjort modellen själv i Photoshop utan att riktigt veta vad jag höll på med, men guldsmeden verkade i alla fall förstå vad jag önskade mig :D


    Jättefin!
  • Himla
    Nightrod skrev 2014-06-24 11:43:29 följande:
    Hmm
    Vi har bestämt datum och plats.
    Det kommer bli en stor stenfästning/ruin på västkusten där vi kommer hålla vigsel samt fest. Vi kommer att ha gycklare som står för musik och underhållning samt lekar för att släkterna skall beblanda sig med varandra.

    Vi är båda från landet från början och vår släkt är enkla människor som mer uppskattar en regäl stek än en stor tallrik med lite i ena hörnet serverat framför sig. Vår släkt tar hellre en öl ur en trätunna med is, än får ett glas rose upphällt av en snoffsig kypare. Tänk dig enkla glada människor INTE WITH TRASH.

    Så temat kommer bli blandat. Medeltid omgivning och musik, modern brudklänning och kostym, mycket svenska blommor som vi sedan själva kan odla i vår trädgård som minne av vårt bröllop. Enkel regäl mat och det vi vet kommer gå hem och som vi själva gillar. Vi kommer med största säkerhet bryta mot många "man skall, man måste" vi kommer göra det precis som vi vill.
    Härligt det låter, tänker på helstekt lamm och gris med enkla men härligt goda grillade grönsaker till....medeltid möter nutid. häftigt!
  • Himla

    Vårt datum är satt till vår treårsdag. 27/7-2015 :) Dock har mannen börjat vela om att vi ska gifta oss i Italien istället trots att han själv bokat kyrka här hemma dagen efter han friade.....

  • Himla
    Hand i hand skrev 2014-07-11 17:09:42 följande:
    Idag har vi varit och köpt våra förlovningsringar!! 
    {#emotions_dlg.flower}
    Härligt vad blev det?
  • Himla
    litenkaka skrev 2014-07-15 13:35:44 följande:

    yetanotherbeautysite.com

    Om man scrollar ner där finns det en frisyr som hon kallar "twisted hairband" som jag är lite sugen på :)


     Den här frisyren var ju jättefin :)
  • Himla

    Hej Plättis! Skönt att du kan blicka framåt och ta emot glädjen mitt i det svåra. Jag såg ett amerikanskt bröllopsprogram där bruden hade en berlock i skaftet på brudbuketten med en bild av sin pappa som hade dött innan, så att han fick vara med och när hon höll i buketten höll hon ju samtidigt om berlocken med sin pappa. kanske något för dig ? En berlock med din älskade mormor i din brudbukett?

  • Himla
    litenkaka skrev 2014-07-18 07:30:13 följande:

    Googlar man får jag fram rätt mycket dåliga omdömen o. Matildas fest :/


    Nej, klart det är lätt hänt att bli besviken när man köper en klänning man varken sett eller provat på riktigt. Om det handlade om 500 kr så visst , men så billigt blir det sällan. Jag skulle aldrig våga chansa när det gäller brudklänning. Gå till brudklänningsaffärer och kolla in reasortimentet är mitt tips i så fall. Eller blocket...
  • Himla
    Plättis skrev 2014-07-21 11:49:05 följande:

    Förlåt om jag tagit över tråden, förresten. Ni får väl säga åt mig att skärpa mig om det blir för mycket. Skriv pm om ni inte vill hacka på mig öppet :)


    haha Plättisstalkstråden ;)
  • Himla

    Gillar både steampunk och 40- och 50tal. Skulle gärna gift mig steampunk finns hur mycket underbara klänningar som helst men mannen vägrar ;)

  • Himla
    Plättis skrev 2014-09-09 23:16:14 följande:

    Det är lite tvärtom för oss. Våra familjer brukar inte åka bort på semestern, och när de börjar jobba så är det alla dagar på veckan. Det kommer det även vara för min sambo, hans skift varierar mellan 8 och 22, måndag till söndag.

    Vi måste diskutera lite till här hemma, jag hade kunnat gifta mig i januari också, det är min kära blivande make som är besvärlig och vill ha det på sommaren :P


    Men är ni ute i tid så har man ju rätt att få semester....Synd att det ska strula hit o dit....
Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!