Inlägg från: Tingeling89 |Visa alla inlägg
  • Tingeling89

    Vi som gifter oss 2015!

    cecbj195 skrev 2014-05-13 06:40:25 följande:

    Den här tråden måste ju jag hoppa in i! :D vi förlovade oss för några veckor sedan och planerar bröllop höst eller vår 2015. Helst vår men väntar på jobbesked som isf innebär tre månader utlandspraktik maj-juli. Vill ju inte gifta mig med min drömman och direkt därefter lämna honom hemma! :)

    Det blir 50-60 gäster och en budget på ca 100 000 kr, exklusive bröllopsresan. Min fästman vill inte börja planera förrän till hösten eftersom han vill njuta av att vara nyförlovade. Men det är ju så svåååårt att låta bli! ;)


    Välkommen! Det låter som du har bra koll redan nu :)
  • Tingeling89
    Annisen skrev 2014-05-15 10:32:35 följande:

    Hej alla!

    Har varit tyst från mig länge men tappade helt enkelt "bort" bröllopstorget när de gjorde om, haha lite lat av mig men hade autoinlogg å så försvann allt men idag tänkte jag kika in igen och här har det fyllts på, kul! Har inte hunnit läsa allt men ska bläddra igenom sen vi tillfälle när lillan sover :)

    Vi var ialf och tittade på slottet där vi tänkte gifta oss och ha festen samt övernattning för två veckor sedan och det var precis som vi tänkt oss, tillpchmed lite bättre! Så nu är det spikat 15 augusti på Hjällö slott, vigsel vid Vättern :)

    Efter bokningen av slottet har även blivande mannen börjat prata och fundera kring bröllopet, så härligt! Även om det mesta av hans fokus ligger på bröllopsresan så kommer han med idéer till vigsel och fest! Väldigt mysigt!

    På plussidan kommer också att jag får en härlig skatteåterbäring på 25 000 kr vilket är min del av budgeten till bröllopet :) så glad för allt känns som det börjar falla på plats och bli verkligt!!


    Välkommen tillbaka :) Vad trevligt när det trillar in en sån mängd pengar :)
  • Tingeling89
    Geliicaw skrev 2014-05-28 21:14:29 följande:

    Gifter oss med sommaren 2015! känns som de är det rätta året! min sambo fyller 30 de året och jag 25, så varför iinte slå till med en mysigt litet bröllop ! Vi har tänkt att gifta oss borligt vid havet, och sedan ha en utomhus fest i svärföräldraarnas stuga/tomt med partytält och go plockmat/buffe, ganska enkelt men fint!


    Å vad mysigt de låter!
  • Tingeling89

    Åh nu känns det äntligen som det börjar ta lite fart. Vi har varit på besök till två olika lokaler. Men den senaste blev jag verkligen förtjust i. Kanske lite liten, men finns de hjärterum...
    Den har iaf många fördelar: i vår prisklass, man får ta med egen dryck och dem är villiga att bygga buffé som vi väljer(så kräsna som vi är i maten är detta verkligen ett måste), hon som håller i det är supertrevlig. Känner mig lite lättare om hjärtat. Känns som jag äntligen kan börja planera dekorationer mm. Yay!!!

  • Tingeling89
    Trattkantarellen skrev 2014-06-02 21:39:34 följande:

    Wiee!

    Nu har vi bokat lokalen!
    Såå skönt!
    Min sambos pappa är väldigt engagerad i Röda korset på orten och ska be några av ungdommarna i deras grupp hjälpa till med lite servering mot en liten summa. Då känner han alla också, känns mkt bra.


    Åh grattis!
  • Tingeling89

    Åh nu är det på gång tjejer! Lokalen är bokad, bugeten gjord och vi har faktiskt skapat ett konto för bröllopspengarna. Det börjar verkligen kännas riktigt nu :) och min kära m2b börjar faktiskt bli mer intresserad nu när det är mer praktiska saker som ska göras. Ni vet, mer än läsa massa bröllopstidiningar och kolla olika färgnyanser ;)

  • Tingeling89
    Trattkantarellen skrev 2014-06-06 18:57:32 följande:
    Tingeling89 skrev 2014-06-06 14:13:17 följande:

    Åh nu är det på gång tjejer! Lokalen är bokad, bugeten gjord och vi har faktiskt skapat ett konto för bröllopspengarna. Det börjar verkligen kännas riktigt nu :) och min kära m2b börjar faktiskt bli mer intresserad nu när det är mer praktiska saker som ska göras. Ni vet, mer än läsa massa bröllopstidiningar och kolla olika färgnyanser ;)


    Underbar känsla! Vi har också lokalen bokad, budgeten satt och sparkonto uppstartat. Nu är det mindre än ett år kvar för oss, så kul!
    Åh vad spännande! Har snart 13 månader :)
  • Tingeling89
    frkmaria skrev 2014-06-09 17:59:53 följande:

    Och vet ni? Jag skrev idag på papper så nu är jag TV inom kommunen. Känns så jävla underbart! 


    Grattis!

    Skönt att se att man inte är ensam med att försöka förlora de där extrakilona. Det blir definitivt ingen klänning innan hösten för min del. Men så länge kan jag ju roa mig med att hitta app med nedräkning :)
  • Tingeling89
    Sävlind skrev 2014-06-11 01:19:23 följande:

    Hej hej!

    Ny här, hoppas det är ok att man hoppar in i tråden :)

    25 år från Halmstad, bor tillsammans med min blivande och vår dotter på 3 år.

    Efter 7 år fick vi äntligen tummarna ur och bestämde att vi ska gifta oss.

    Har satt 15/8 som preliminärt datum, så tänkte snart boka kyrka och lokal för festen :)

    Har dock svårt att hitta en vettig lokal för festen. Vi tänkte göra maten själva så behöver ha tillgång till kök med kyl, ugn och diskmaskin, och gärna porslin man kan låna. Har hittat en lokal som har det vi behöver, där man även kan hyra till linnedukar.

    Men vet även om en superfin lada som man kan hyra, men vet inte vad som finns där...

    Får ringa runt lite, men dessa är de hittills enda vettiga jag kunnat hitta.

    Men åh, vill ju planera allt nu på en gång, haha! ;)


    Välkommen! Har vi någon stad som du speciellt letar i?
  • Tingeling89
    filibustern skrev 2014-06-12 16:51:31 följande:

    Yay! har beställt materiel till inbjudningskorten nu! hade en del hemma redan, och en del saker ska jag köpa lokalt. men det ska bli så kul att få hem allt! kostnad för 40 inbjudningar: ca 360kr. 

    med porto kommer det gå lös på MAX 20kr/inbjudan :D en del kommer vi dessutom att gå till och stoppa ner i brevlådan då de bor så nära oss. 


    Åh vad trevligt. Ska ni pyssla själva?
Svar på tråden Vi som gifter oss 2015!