Inlägg från: Eddwina |Visa alla inlägg
  • Eddwina

    någon mer som ska ha egen gjord buffé ? dela med dig av din här

    Var buffe ar fortfarande inte helt fardigstalld, men den ser ut sa har just nu

    Efter ceremonin
    Mousserande
    Farska jordgubbar
    cheddarkex
    Notblandning (hemmagjord)


    Forrattsbuffe
    Gravad lax
    Vasterbottenspaj med creme fraiche, rodlok och sikrom
    Renstek pa rundlar
    Halverade farspotatisar med matjes - alternativt matjes i glas
    Hembakat tunnbrod
    Dillknacke
    Vispat smor
    Lokal pale Ale

    Varmrattsbuffe
    Tjalknol pa alg
    Rostbiff pa alg
    Potatisgratang
    Sommarsallad fran tradgarden
    Primorsallad
    Kantarellsas
    Mammas vinbarsgele
    eller lingonchutney
    Picklade gronsaker
    Hjartfrallor

    Dessert
    Formodligen Pannacotta pa vit choklad som kan frysas innan ochs erveras med jordgubbar
    Kaffe med avec

    Senare
    Tarta - en mindre vaningstarta hemmagjord och cupcakes eller med flera tartor

    Nattamat
    Gubbrora
    Korv med brod
    rester - tunnbrod, gravad lax etc


    Alla forslag pa forbattringar mottages tacksamt. Ar lite osaker pa om vi behover mer mindre av allt. Vi kor pa norrbottniskt tema da vi har tillgang till dessa ravaror plus att halften av vara gaster kommer fran Australien.

Svar på tråden någon mer som ska ha egen gjord buffé ? dela med dig av din här