Laga egen buffé, känns detta rimligt?
Hej!
Jag sitter och planerar buffé till 40 personer till vårt bröllop i augusti. Vi har bestämt oss för att laga maten själva, men att då bjuda främst på kalla rätter. Vi tänkte ha 2 personer som hjälper till med att förbereda maten, duka fram, duka av, fixa disk m.m. Det är inte helt lätt med mängd, och för oss känns det väldigt viktigt att maten räcker. Hellre alldeles för mycket än för lite. Känner detta rimligt gällande mängd? Är det något som saknas? Borde vi lägga till ytterligare någon maträtt?
Potatissallad 240 kr
Potatis 4 kg
Olivolja
Purjolök
Fetaost 800 gram
Pastasallad 650 kr
Pasta, 500 gr, 4 frp
Soltorkade tomater, 200 gram, 4 brk
Fetaost 1 kg
Kronärtskockor 3 brk
Basilika 2 krukor
Marinerad vitlök 2 brk
Salladslök 3 pkt
Grillad paprika 2 brk
Ruccola 1 kg(2 frp)
Grönsallad 130 kr
Rosesallad, 1 huvud
Isbergssallad, 1 huvud
Gurka, 2 st
Cocktailtomater, 2 st
Purjolök, 2 st
Orange paprika, 1 st
Gul paprika, 1 st
Kallskuret tallrik 980 kr
Prosciutto crudo, 500 gr, 2 st
Coppa di parma, 500 gr, 2 st
Iberica skinka, 500 gr, 2 st
Minimozzarella, 150 gr, 4 frp
Ruccola 500 gr, 2 frp
Rökt fisk 150 kr
Varmrökt sik eller varmrökt lax, cirka 1 kg
Spett 600 kr
Kycklingspett, 100x 50 gr, 5 kgs krt
Kall fläskfilé 300 kr
Fläskfilé, 2 kg med marinad 300 kr
Såser 495 kr
Räkröra
Räkor 500 gr
Creme fraiche 1 kg
Vitlök
Persilja, fryst, 2 pkt
Sambal oelek, 1 st
Chili, fryst, 1 st
Morotstzatziki
Morötter, 1 kg
Turkisk yoghurt 1 kg
Vitlök
Basilikaröra
Philadelphia 200 gr, 3 st
Basilika kruka, 2 st
Creme fraiche 1 kg, 50 kr
Citron, 2 st
Osttallrik 600 kr
Brieost, 1 kg
Allerum präst XO, 700 kg
Vitlöksost 200 gr, 2 st
Vindruvor, gröna, 500 gr
Vinddruvor röda, 500 gr
Tapenade, 800 gr
Havssaltade kex 2 pkt
Rågkex, 2 pkt
Rån, 2 pkt
Tillbehör: 505 kr
Bregott, 600 gr, 2 pkt
Bröd, 500 gr, 4 limpor
Hårt bröd, 1 pkt
Olivolja, 750 ml, 1 st
Flingsalt, 1 pkt
Salt, 1 pkt
Grovmalen svartpeppar, 500 gr, 1 st