Hej!
Lite fler detaljer...
Planen i dagsläget är att ha vigseln klockan 16:00, brudskål med tilltugg klockan 16:30 - direkt efter vigseln alltså. Vi och gästerna minglar i ca en timme, Mellan klockan 17:30-18:00 så ska vi fotograferas (på plats) medan gästerna ska göra en liten fråge-lek och hitta sina platser. Strax efter 18 serveras förrätten. Fotografen vill ta porträttbilder i solnedgången, som i slutet av augusti är ca klockan 20, så vi gör det ca 20:00-20:30. Så under tiden får gästerna ta en bensträckare/paus. Vi återvänder till borden, äter ost - men det kanske inte behövs då, eller vad tror ni? - och sedan ca 21:30 kommer tårtan.
Cateringfirman vi kommer använda oss av är proffsiga och har vart på stället flera gånger så om det blir förseningar så är det inte pga dom..
Det enda vi vet är att vi ska inte göra som många andra och ha både dessert och tårta, det är ingen som orkar äta av den dyra fina tårtan sen i så fall.
MEN sen så är jag också så kluven till om man ska ha nattamat.. det kanske är så få kvar att det inte är lönt och det har vart en idé här också att servera snacks under kvällen istället.
Och då är ju funderingen om man ska äta tårtan efter första dansen istället, ca 22:30... i så fall så behöver man verkligen ingen nattamat.
Det är verkligen svårt det här att på förhand bedöma tider och mängd mat så här, så ni får gärna komma med fler tips!