Pysselutmaningen: Börja i tid och hitta din stil

I bildspelet ovan ser vi resultatet av pysselutmaningen dukning (bläddra!). Tre pyssliga medlemmar fick Panduros dukningspaket och de höll inte tillbaka på kreativiteten.


I bildspelet ovan ser vi resultatet av pysselutmaningen dukning (bläddra!). Tre pyssliga medlemmar fick Panduros dukningspaket och de höll inte tillbaka på kreativiteten.

– När man väl satt med de olika sakerna så kom idé efter idé, berättar signaturen Fröken Finemang.

Fröken Finemangs bästa tips till andra pysslare:
– Think outside the box!! Och hitta din stil, inte alla andras.

BrideToBe 84 menar att det är viktigt att börja i tid.
– Det finns inget värre än att stressa in i det sista och då blir det garanterat inte allt som ni tänkt er, säger BrideToBe 84. Gör gärna en skiss över vad du ska göra så att du vet på ett ungefär vad du behöver och hur mycket. Du kan också göra en budget på vad det får kosta, då det gärna kan dra iväg i pris.

Hittade ni några favoriter i Panduros produkter?
– Rosgirlangen, säger Fröken Finemang. Jag trodde inte att jag skulle gilla den, men det blev bra när den väl kom fram. Bra dekoration på typ tårtbordet.

BrideToBe 84 gillade bröllopsbubblorna
-Jag blev glad när jag såg att det var bröllopsbubblor med i paketet, just för att vi hade tänkt köpa något liknande, så det blir att köpa ett gäng till på Panduro så att man har till alla gäster efter vigseln. Annars älskade jag dekorväven, går ju använda till så mycket.

Panduros Heléne Adler, ansvarig bland annat för Pandurobloggen, är imponerad av Bröllopstorgets pysslare.
– Det är jätteroligt att se de fina tävlingsbidragen, säger Heléne Adler. Deltagarna har varit kreativa med materialet och verkligen satt sin egen personliga prägel på det de gjort. Precis som jag försöker visa på Pandurobloggen, behöver det inte vara komplicerat och man behöver inte mängder av olika material. Det går alldeles utmärkt att göra vackra dekorationer ändå, bara man använder fantasin. Jag tror och hoppas att många blir inspirerade av det fina pysslet Bröllopstorgets medlemmar gjort.

/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
stats