• ninni7805

    Trollhätte trakten??

    Hej!
    Min blivande är från Sjuntorp utanför Trollhättan och vi kommer att ha festen i byggdegården där :) Vi planerar att ha festen på midsommar 2006..
    Ni då?

  • ninni7805

    Är vi verkligen inte fler brudar härifrån??? :(

  • ninni7805

    Jag är lite nyfiken vart ni tar er bröllopstårta från (Trollhättan)? Vill ju ha en fin, men inte för dyr... Ngr förslag?

  • ninni7805

    Det tål ju att tänkas på!!! Har oxå hört att Ritz är ganska så dyra :(
    vi har pratat lite löst om maten, men inte bestämt ngt än.. funderar på catering men även att kanske laga maten själv..
    hur ska ni göra? ngr bra förslag på catering? Jag kan verkligen inte ngt alls känns det som :( tur att man har er tjejer som kan hjälpa lilla mig ;)

  • ninni7805

    ciccij:
    Tack för länken! verkar vara ett kanonställe! ska genast höra av mig till dom! helt klart det billigaste alternativet jag sett hittills!

  • ninni7805

    Hej igen tjejer :)
    såg oxå att ni ville veta lite åldrar.. Både jag och min blivande fyller 26 i år..
    hur går det för er i planeringen? vår har stått still lite nu, men idag var jag på stan och letade papper till inbjudningarna så nu ska det kollas om det går att skriva ut med vår skrivare på handgjort papper... tvivlar med tanke på hur knäpp vår skrivare än ;)

  • ninni7805

    Här går planeringen oxå helt ok nu! fått kontakt med en fotograf, ska kolla på en fin lokal på onsdag nästa vecka, inbjudningarna har börjat bli klara (om än bara prov...)... hmmm undrar om jag missat ngt...
    klännningen hade jag hoppats kunna sy upp från Lavendar, men vet inte om jag vågar det som det verkar vara där just nu. tur att man har lite mer tid på sig ;)

  • ninni7805

    vi räknar med att det ska räcka med 50000:- men då är även bröllopsresan inräknad.. vi får mkt hjälp från olika håll och har lyckats hålla priserna nere på så sätt. Allt går bara man vill och det kan bli hur bra som helst även om man inte lägger ut jättemycket pengar

Svar på tråden Trollhätte trakten??