• Emlu

    Växjöbrudar - tror vi att det kommer att regna på bröllopsdagen??

    Hej Växjöbrudar!
    Ja, det var ett tag sedan man var här inne. Oj, oj, oj Gucci & Lyckliga K det är nära nu.... Håller tummar och tår för er. Så spännande..

    För min del är det mindre än 7 veckor kvar och det är fortfarande mycket som ska bockas av på listan. Ibland längtar men tills allt är över så att man kan koppla av igen.. Men visst det är kul oxå.

    Jag håller med er tjejer, vi beställer fiiint väder, ja i alla fall uppehåll alla lördagar i Växjötrakten från och med nu.

    Idag har vi börjat på festprogrammet, är det någon som säga vad man ska ha med på framsidan? Är lite osäker.

    Imorgon går anmälan ut till bröllopet och fortfarande 4 st som inte sagt ngt. Konstigt tycker jag.

  • Emlu

    Ni som står brudar i helgen, ni kankse inte har tid att var här just nu men är lite nyfiken på hur det går för er. Vill passa på att önska lycka till till er båda.
    Trots att Emma på kajsa o Co har fått så bra kritik så avbokade jag henne. Ska istället ta hjälp av en bekant och fördelen med henne är att hon gör provuppsättning innan och sen bästa av allt hon kommer hem till mina föräldrar dagen D vilket jag ser som ett stort plus. Då kan hon även fixa min mamma och brudnäbbarna och tärnorna och så slipper man flänga omkring till frisör och make tjej.

    Vi har fått in alla svar på inbjudningarna och tråkigt nog har vi 9 som tackat nej. Lite otur, vissa bor utomlands och har svårt att komma och vissa skulle på resa just då. Men men det är ju inget att göra åt. Hur går det för era ndra med gästlista och inbjudningar?

  • Emlu

    Gucci och Lyckliga K- ni måste berätta, hur var dagen D?

    För min del rullar det på, det känns som vi har läget under kontroll just nu. Nu har min bliandes kompisar planerat in en svensexa och det är lite jobbigt att veta ngt som inte han vet... Hi hi
    I lördags gjorde vi bordsplaceringen, det var faktiskt jättekul

  • Emlu

    Ottina- vilken lyckad möhippa du fick. Kul!
    Jag börjar undra om mina kompisar har något i kikaren eller ej. Ingen frågar hur planeringen ser ut och vilka helger vi är lediga. Men de kanske har kollat av med min blivande.

    Måste berätta, var och hämtade klänningen i onsdags så gissa vem som stått framför spegeln i i helgen.... Den sitter jättebra och är så himla fin.

    Hur går det för er andra med planeringen?

  • Emlu

    Gucci- åhh så fin du var på din dag, jättevackert. Kul idé att skicka telegrammen med häst. Väntar ivrigt på fler bilder...

    Waimea- din bukett låter jättefin, pioner är verkligen fint. Jag har fastnat för en droppformad bukett med vinröda kallor.

    Idag ska jag iväg och köpa morgongåva till min blivande.

  • Emlu

    Waimea- vad jag vet är det inte ngt tvång att köpa morgongåva till mannen, men jag gillar att ge presenter och detta var mer av en skämtgrej som jag valde. Jag har inga förväntningar på att få någon morgongåva eftersom man lägger ut så mycket pengar på allt annat i samband med bröllop.

    Ikväll ska jag iväg och prova underkläder ska bli spännande.

  • Emlu

    Hej alla!

    Måste berätta att jag blev hippad i helgen, så himla himla kul! Jag blev kidnappad och utklädd och sen åkte de långt ut på landet till ett äventyrsställe med massor aktiviteter och tävlingar. Min blivande och hans gäng slöt upp vilket var mycket lyckat. Kvällen avslutades med trubadur.
    Ni som inte blivit hippade, ni har verligen ngt att se fram emot.

  • Emlu

    Hej alla tjejer!

    Så blev man hippad i helgen igen. Allt var verkligen jättelyckat och man blev återigen påmind om vilka fina vänner man har.

    Jag tycker vi uppdaterar listan på vilka datum vi har så vi har koll på varandra. Fyll i listan nedan.

    11/6 kl 16.00 Asa Kyrka, Emlu

  • Emlu

    Waimea- ja vi ska ha festen på Asa Herrgård så jag tror och hoppas att det blir bra. Det ser värre ut vädermässigt, kan det inte bli varmt och fint snart...

    Idag har min klänning blivit färdigjusterad så nu ska det hem och provas. Hoppas att allt sitter som det ska.

  • Emlu

    Ottina- jättegrattis till dej ,det måste kännas härligt att bära alla de fina minnena.

    Idag har jag hämtat ut morgongåvan, en ingraverad fickplunta, tror jag ska ge honom den redan på bröllopsdan, han kan behöva lite innanför västen den dagen.

    9 dagar kvar, jag längtar sååå...

  • Emlu

    Oj, oj, oj, spänningen stiger, endast 4 dagar kvar nu.
    Jobbar bara idag och imorgon sen bär det av till småland för att kunna fixa det sista. Det mesta är på plats, i helgen har vi övat vals, skrivit ut festprogrammen och inhandlat det sista.
    Waimea- Ulrika på Klippoteket kommer göra mitt hår, jag har gjort provuppsättning och allt känns super.
    Jag bokade AM först men jag var inte nöjd med frisören och sen var det för dyrt.

    Ni som gift er, om ni ser detta- har ni några tips att dela med er?

Svar på tråden Växjöbrudar - tror vi att det kommer att regna på bröllopsdagen??