• Åsa78

    Växjöbrudar - tror vi att det kommer att regna på bröllopsdagen??

    Nu har vi varit i Tyskland och inhandlat all dricka till festen, phuu nästan 200 L allt som allt så det var lite att bära på men oj så skönt att ha det avklarat! Imorgon åker jag, lillan och tärnan till Kreta en vecka och vilar upp oss inför bröllopet

  • Åsa78

    Ottina: Nu är det inte många dagar kvar! Det är så spännande, jag kommer naturligtvis och tittar på er.

    Vilka är de sista förberedelserna?

    När du har tid sen så vill jag gärna låna servett-boken. Kreta var underbart för den delen så vi har haft det jätte skönt.

  • Åsa78

    Ottina: Vilket underbart bröllop ni hade! Ni var så vackra och tur med vädret hade ni ju verkligen. Passa på och njut nu.... och ett stort GRATTIS!

  • Åsa78

    11/6 kl 16.00 Asa Kyrka, Emlu
    Gårdsby kyrka 2/7, Waimea
    2/7 kl 16.00 Långasjö kyrka- Åsa78
    13/8 Sommarstugan i Vångsnäs kl 16.00 -galadriel78
    1/10 kl 15.30 Domkyrkan, Autumnbride

  • Åsa78

    19 dagar kvar för mig med och jag är livrädd att vi ska glömma bort något...

    Vi har skrivit klart beskrivningarna om gästerna, nästan klara med bordsplaceringen, vår toastmaster gör festprogrammen som tur är...

    Vi håller även på med kyrkoprogram, placeringskort, servettvikning mm sedan ska jag ju hinna provsminkas och göra en provuppsättning... Vad har jag glömt?

  • Åsa78

    Waimea: Tack men det har vi tänkt på.
    Hur ska du/ni dekorera lokalen? Vi vill gärna ha några rosa hjärtformade ballonger och lingonris hjärtan men det verkar vara svårt att få tag i ballongerna.

  • Åsa78

    Gucci: Tusen tack! Ballongerna är nu beställda.
    Waimea: Ja det är inte klokt så fort tiden går. Ja vi längtar också till bröllopsresan men jag fuskade ju lite och var på Kreta för en månad sedan. Vår likal är så stor därför känns det som om jag måste dekorera mycket så det inte blir så opersonligt.

Svar på tråden Växjöbrudar - tror vi att det kommer att regna på bröllopsdagen??