• Waimea

    Växjöbrudar - tror vi att det kommer att regna på bröllopsdagen??

    Hjortron är smarrigt. Vi tar vår tårta, en passionsfruktstårta, från vår cateringfirma. (IP catering). De har för övrigt varit toppenbra att ha att göra med så här långt, serviceinriktade och noggranna. Hyfsade i pris, dessutom!

  • Waimea

    Åå, vad jag längtar. Det ska bli så roligt! På sätt och vis blir det också skönt att slippa tänka bröllop hela tiden, till och från blir det lite mycket..

  • Waimea

    Hej på er!

    Efter en helg i Göteborg kom jag hem igår kväll och en M2B som lite förvånat konstaterade att "det är ju faktiskt inte så långt kvar tills vi gifter oss". Han är för gullig!

    Ottina: jag hoppas verkligen du får en fin dag! Jag ska tänka på dig när jag går och mockar i stallet..

  • Waimea

    Emlu: Ska du ha festen i Asa också? Det är så fantastiskt fint därute..

    Jag ska sitta med presentationer av gäster och med frågesportsfrågor i kväll. Bröllopsplanerandet har legat lågt, har varit bortrest förra veckan, men igår bokade jag i alla fall tåg och hotell inför bröllopsresan. Dags att ta nya tag, m a o. Ska ringa prästen nästa vecka och prata vigsel, ska också försöka bearbeta en motvillig svägerska och få henne att sjunga i kyrkan. Vi får se om det går vägen!

  • Waimea

    Förresten - jag gifter mig kl 15..

  • Waimea

    Galadriel, se där! Hur har det gått med din vigselförrättare?

  • Waimea

    Ottina: Vad härligt! Ja, ni hade verkligen tumme med vädergudarna. Njuuut, så här i allt försommarvackert..

    Galadriel: vad bra att det ordnat sig. Det vore roligt med en träff!

  • Waimea

    Hej på er!

    I morgon bär det av på bröllop i Skåne - perfekt för att öva på att föra sig i långklänning och öva på valsen!

    Vi rev undan mattan i vardagsrummet i går kväll och buggade och valsade oss svettiga. Har en känsla av att det kan bli lite knivigare att dansa i höga klackar än vad det är att dansa i gympaskor/strumplästen, men övning ger färdighet!! ;)

    Har gjort klar bordsplacering, personbeskrivningar och tipspromenadfrågor nu. Saker och ting börjar falla på plats och idag är det 29 dagar kvar! *iiiih*

    Emlu: 8 dagar nu då?! ;)
    Var kommer du att fixa håret? Jag har valt AM, ska dit i morgon bitti och få lite hjälp och prata frisyrer.

  • Waimea

    Emlu: ja, just det. Undrar om inte du och jag pratat om håruppsättningar tidigare??

    Bröllopet jag var på i helgen var superfint. Välplanerat från första till sista stund, god mat, vackra tal...

    Man fick mycket inspiration och insåg samtidigt att detaljer som man själv hänger upp sig på egentligen inte har någon större betydelse.

    25 dagar kvar för mig..

  • Waimea

    Gucci: hur känns det nu, så här en och en halv månad efter bröllopet?

  • Waimea

    *skrattar*

    Ja, det gäller att ha sina projekt! Vi håller också på att kika på hus, men har väl inte riktigt hittat det vi vill ha. Eller jo, det har vi kanske, men det är inte till salu just nu..

  • Waimea

    Ååh. 19 dagar kvar nu. Igår var jag riktigt stimmig, ringde brorsan och kollade så att allt var OK med honom, ringde min blomsterflicka som kommer i helgen, skrev upp allt vi behöver handla och göra och så vidare i all oändlighet.. *skrattar* Det närmar sig med stormsteg och alla, precis alla talar om det för mig också..

  • Waimea

    Åsa78: Glöm inte den otroligt viktiga detaljen om vem som ska ansvara för att nattamaten kommer fram.. Det tänkte jag på länge igår.. ;)

  • Waimea

    Jag ska nog inte dekorera lokalen särskilt mycket och om jag ska det så är det min blomsterflicka som står för idéerna. Jag är så vansinnigt okreativ när det gäller sånt..

  • Waimea

    Aah! 16 dagar till nu, Åsa. Känns det bra? Jag är härligt pirrig, faktiskt. En positiv stress, men jag börjar längta till bröllopsresan nu. En veckas total avkoppling, liksom..

  • Waimea

    Hej på er!

    Det har varit lugnt härinne, märker jag. 11 dagar kvar och den värsta nervositeten har lagt sig. Nu längtar jag bara till semestern som startar på torsdag.. *myyys*
    Har varit och gjort slingor så nu är jag tjusigt sommarblond! Allt verkar, så här långt, falla alldeles otroligt bra på plats.

Svar på tråden Växjöbrudar - tror vi att det kommer att regna på bröllopsdagen??