• Pöjk

    Raka sig i underlivet

    "håret sitter där av bra anledningar!"? Jasså, samma som hår i ansiktet, på ryggen och i näsan (väldigt lite på huvudet tyvärr). Oralsex utan hår, tack!

  • Pöjk

    Ursäkta utbrottet, men jag har svårt att tro att människokroppen är perfekt skapad, och allt som finns på den har en mening.

    Jag tycker nog att Gud inte var någon vidare ingenjör, om man så säger, det mesta tycks ha kommit till i efterhand för att fixa tidigare problem.

  • Pöjk

    Plastgroda, jag pratade om Gud på ett skämtsamt sätt. I själva verket tror jag på evolutionen. Faktum är att jag tycker det är lite sött att man i efterhand försöker hitta orsaker till att alla kroppsdelar är där de är. Funkar bra oftast, ibland funkar det dåligt. Blindtarm, tex.

    Okej, jag är ingenjör och det var ett ingenjörskämt. Förlåt.

    Jag gratulerar dig till din mognad och belevelse/belevnad/belevit.

  • Pöjk

    marian,

    Självklart har evolutionen inte alls hållit jämna steg med vår sociala utveckling. Att vi ser ut som vi gör beror inte på att varje del är nödvändig eller bästa lösningen, utan det faktum att vissa genetiska defekter av någon anledning ökade antalet barnabarn.

    Andelen kroppshår har säkert minskat sedan vi gick ner från träden. Det säger mig att det inte tycks vara någon förutsättning för att få många barnbarn, snarare tvärt om.

  • Pöjk

    Här känner man sig inte välkommen direkt.

    NokGroda, spotta ur citronen och tänk till.

    I hur många generationer har det varit så att alla som vill ha barn får det och att barnen får lika många barn och så vidare, och hur mycket tror du att människan har evolverat under den korta tiden?

    Som du säger har den sociala utvecklingen lämnat evolutionen långt efter sig. Vilket var vad jag sa också. Därför är vår kropp inte evolutionärt anpassad till vårt samhälle.

  • Pöjk

    Tja NokGroda, sedan egypternas tid i alla fall. Hurså?

  • Pöjk

    NokGroda. Givetvis inte, det var inte jag som började dra in att evolution har gjort så att vi har hår både här och där av vettiga anledningar.

    marian. Piercing, chips, dum-TV. Listan är lång. Det är inte jag som drog in evolutionen i det hela.

  • Pöjk

    Berättigande i betydelsen motivera, eller i betydelsen jämföra med andra accepterade seder?

    Rakat könshår, stringtrosor, tatueringar, navelring. Ett av dessa har min fru använt sig av, övriga kommer aldrig på fråga.

  • Pöjk

    marian. Jo, det var mitt inlägg efter att ha skämtata om Gud som ingenjör, och efter att många hade påstått atta hår finsn där av en anledning.

    Nej, allt som finns iidag finns inte av goda anledningar. Mycket har tex kommit dit av en slump, och har aldrig varit ivägen för att fortplanta sig. Tex blindtarmen. Det blir mest gissnigar varför vi ser ut som vi gör, beroende på att evoltuionen iunte har någon plan. Det bara råkar bli som det blir. Att försöka hitta anledningar i efterhand är kul gissningslek, men det betyder ju inte att någon annan lösniga kan vara lika bra eller bättre.

    Att hårväxten har minskat genom evolutionen, borde inte det betdyda att evolutionen premierar mindre och mindre hår? Det handlar om hur många gener man får sprida, och det inte bara att överleva som gäller, utan man måste också få till det, så att säga...

  • Pöjk

    Nja, slicka i (den orakade) armhålan, menar du väl?

  • Pöjk

    Nej, blivande fru J (BFJ), jag tycker det är exakt lika oupphetsande att slicka armhålan som att slicka i nacken. Det jag ville få fram var att pubeshår har kvinnor och män i skrevet och i armhålan, så därför tyckte jag att det var en bättre liknelse. Håret på knoppen är av en annan sort, liksom. Inte så krulligt, ganska kort och lossnar lätt och hamarn i munnen *usch*.

  • Pöjk

    Yrvädret, jo jag känner igen det där, men då om håret i mitt ansikte. Kliar med skägg, men så länge man rakar sig minst varannan dag så kliar det minst (jag erkänner jag rakar mig inte varje dag, om jag inte skall göra affärer förstås).

  • Pöjk

    En poäng där, klia sig i skägget kan man göra och se eftertänksam ut. Klia sig i skrevet däremot...

    Ja, och då kom jag osökt att tänka på om någon av kulorna därnere hamnat fel så att det klämmer...

  • Pöjk

    Justera kulorna kräver i grova drag att man stoppar ner handen i byxan...

  • Pöjk

    Snippa kör de med i barnböckerna, man just nu tror jag det blir "springan". Funkar okej, har lite svårt för "lanserade" ord.

    Hade en flickvän som använde "kissen". Nja...

  • Pöjk

    Ehjärtak, nu är jag inte med. "snoppen" är också bara en del av mannens könsorgan, och ordet snopp anvädnes fölrst i bla att beskroibva den delen av veken som man tar bort när den har brunnit ut. Jämför "snoppa en cigarr".

    Snopp och springa är väl ungefär lika beskrivande, om jag får säga det så.

    Varför inte säga "kvinnliga gentialer", så får du med allt...

  • Pöjk

    J, jo jag förstår vad du menar, men snopp inbegriper inte pung med testiklar, och ej heller prostata (som jag tror tillhör könsorganen, får väl skämmas och fråga om det är någon som vet det?)

    "Glansband", där har vi ett ord man inte ser varje dag!

    "Snäcka" är lika fånigt som "kärleksblomma". Herregud, är det prosa eller poesi? Jag kommer att taänka på 45-åriga hippies med blommor i hår och batikfärgade tunikor...

    Håller fullständigt med J angående kük och fltta, därav snopp/springa som jag anser inte har någon sexuell eller ens sensuell laddning.

  • Pöjk

    Äsch, slida passar med penis, det använder man hos läkaren. Eller när man blir förbannad , men tycker det är ofint att skrika "KUK också!". Då kan man säga ett litet försiktigt "penis" istället. Jo, jag svär nog för mycket.

  • Pöjk

    "Dessutom går det inte att sätta likhetstecken mellan "snopp" och "snoppa". Det är ju en självklarhet att vissa ord liknar varandra (både till stavning och uttal), men det går ändå att särskilja dem utan problem!"

    Kolla i SAOB, snopp som betecknig av manlig könsorgan kommer härstammar från beteckningen på en ände som sticker ut (ungefär).

Svar på tråden Raka sig i underlivet