• CareBear

    Raka sig i underlivet

    Mycket bra skrivet allt av Ei Saa Peitää!

    Här kan ni få höra en mans åsikt (Som om ni skulle bry er.....)i ämnet könshår.

    Jag har varit med många tjejer som varit både håriga och rakade och här är mina erfarenheter. Om jag ska säga vilka gånger jag råkat ut för dålig lukt osv så har det aldrig hänt med nån jag träffat som varit rakad. Bara med (Absolut inte alla) de tjejer som låter det växa fritt så att säga. Så ni som propagerar mot rakning. Hur många musar har ni luktat/sm*kat på i era liv för att kunna veta att håriga är mer luktfria och fräscha? Jag skulle då aldrig vara ihop med en kvinna som konsekvent vägrar raka sig eftersom orals*x då inte skulle vara av intresse alls. Min kvinna rakar sig för det första för att hon själv tycker det är snyggt/fräscht. För det andra för att känslan vid s*x (Om bägge är rakade) är så mycket skönare. Och som tredje skäl för att jag älskar och tänder på det. Det ära alltså inget hon gör bara för min skull. Jag började också raka mig för några år sen för hennes skull trots att hon aldrig bett mig göra det. Efter det så störtgillade hon det och vill absolut inte att jag ska se ut som en 70-tals po*rskådis därnere igen.

    Ni som säger att alla män ni varit med älskar hår därnere och att ni inte känner nån kvinna som rakar sig. Hur gamla är ni och de män ni träffar? Kan hända att bland män och kvinnor 40+ att det inte är lika vanligt men bland män och kvinnor i åldern 18-40 som jag känner så är det ett fåtal som inte föredrar rakat i nån form.

    Tack och hej......

  • CareBear

    Ei saa peitää

    Lite backup ska du väl ha i den här stundtals hätska debatten....

    EhjärtaK = sant

    Precis som du skriver så är både jag och min partner nöjda med att vara rakade då vi både föredrar det, bra va? Sen så tycker jag absolut att man ska låte håret växe OM MAN SJÄLV vill det. Tycker det är lite hårdare attacker från de som avskyr rakat än ´vice versa i alla fall.

    Så du har aldrig sett ett helrakat kön?
    Jag måste haft en otrolig tur med de sista tjejerna jag träffade innan jag träffade min fru då ALLA var antingen helrakade eller rakade med en liten sträng/tofs ovan. Alltså ingen risk för hår i munnen där inte.....

    Det är alltså ett av huvuskälen till att jag och många med mig föredrar rakat. Alltså det är inte en myt att man får munnen full av hår annars. Och det finns de som har VÄLDIGT kraftig behåring (jag är en ibland dom) med flera cm lång bush. Inte fräscht på nåt sätt tycker jag i alla fall. Om jag skulle ta och ´gissa mellan tummen och pekfingret så tror jag nog runt 70% av de jag varit med de 15 år jag varit se*uellt aktiv har varit delvis eller helt rakade. Att du som 25 årig kvinna som dessutom ofta duschar på sats osv inte sett ett helrakat kön nån gång finner jag osannolikt. Har tex hört min fars fru (43 år) gnälla om att "Var och varannan tjej verkar ju vara rakad nuförtiden" när hon varit på simningen.
    Men men låt alla göra som dom vill så....

  • CareBear

    EhjärtaK = sant

    "Blev full i skratt när jag läste att du inte tror på att jag inte har sett ett rakat kvinnokön. Har du själv varit i speciellt många omklädningsrum för kvinnor . Jag kan med största sannolikhet inte få dig att tro på vad jag skriver, men jag vet ju själv vad jag har sett,,,,,och inte sett"

    Jag har ju en fru, tre systrar och många andra kvinnliga bekanta som också varit i omklädningsrum för kvinnor och säger motsatsen till vad du gör.

    Tar åt mig? Jag skrev ju i och för sig att alla får göra som dom vill och att ingen ska raka sig om det inte är vad dom själva vill. Sen är det ju MIN uppfattning att det inte är så spec fräscht med hår (Är jag ju ine direkt ensam om i den här tråden) och att jag föredrar och slippa hår om jag "går ner" på en tjej. Nån här jämförde det fånigt nog med att kyssa nån i nacken medans jag antar att ingen här tycker om att slicka sin käresta i hårbotten vilket är en mer passande jämförelse......

  • CareBear

    Visst tänker jag inte säga emot att håret gör att det blir en liten luftficka mellan underkläder och m*s som säkert förhindrar svamp och infektioner.

    Samtdidigt så är det ju lite väl mycket skrämselpropaganda från gynekologer osv ang att vara rakad. Det är ju ändå väldigt många som är delvis eller helt rakadade som aldrig får varken svam/infektioner eller andra besvär.

    På en del här låter det som svamp kommer som ett brev på posten så fort man rakar av burret vilket i alla fall jag anser vara lätt överdrivet.

  • CareBear

    EkhjärtaK

    Hmm ok visste inte att du gjorde så stor skillnad på rakad/ansad och helrakad.
    När jag skriver att jag personligen föredrar rakat så menar jag inte nödvändigtvis helrakat (Även om det ju också är trevligt). En liten tofs eller eller sträng ovanför gör ju absolut ingenting eftersom man ju ändå inte är där och bökar med tungan.....= )

    Tycker ändå att det är skumt att du inte sett en enda helrakad tjej.

    Yrvädret

    Det där med tjat från gynekologen brukar min fru också ta upp. Hon brukar alltid låta det växa lite innan gynbesök för hon också varit med om att dom tjatar om att det är så farligt osv....
    Informera är ok. Att läxa upp en vuxen kvinna om intimrakning vid gynbesök tycker jag inte är ok.

  • CareBear

    Pumpa

    Hur gammal är du om man får fråga......?

Svar på tråden Raka sig i underlivet