• Silje21

    Raka sig i underlivet

    Känner att jag måste hålla med careBear lite ang vad man ser när man duchar på SATS, simning etc. De aller flesta JAG ser är då delvis rakade. Det kanske är bundet till en viss landsdel hur vanligt det är att raka sig i underlivet :D I såna fall kan jag rekommendera Luleå till alla singelkillar med hårfobi *fniss*

    Och detta med svamp och hår, visst är det så att hår skyddar mot svamp, men det är inte så att man automatisk får svamp om man rakar bort håret. Mkt värre är tighta byxor och stringtrosor - de utgör ett växthus för svampen när det blir instängd och fuktigt.

  • Silje21

    apropos bindor så har willys ett märke som är JÄTTEskönt! Mjukt som bommul, intuition tror jag det heter! Det är inte så tunt och plastigt som always/apotekets, men riktigt mjukt! Klarar man av att det är ca 1 cm bredt så är det ett jättebra alternativ! Och sen billigt :)

  • Silje21

    tycker inte det ser coolt ut när en kille kliar sig i skrevet. Jag tycker det ser ohygienisk och äckligt ut!

  • Silje21

    Men snippa är väl ett bra namn! Jag säger nästan alltid snippa efter att jag hörde på radion om några barnmorskor som hade lanserad detta ord. Snippa och snopp! Det passar bra ihop!

Svar på tråden Raka sig i underlivet