• Granis

    Raka sig i underlivet

    Herregud! Brottsligt!? Vad är det för sätt att uttrycka sig på? Min man föredrar när det är lent dvs helrakat inte är han pedofil för det!

    Jag har varit nästintill helrakad sen jag var 15 (är 29 nu). Då var det inte "inne" att vara det. Jag gjorde det för att det känns fräschare vid mens och sex.

    Jag tycker inte att det kliar när det växer ut. Däremot så kan jag få röda prickar men det problemet brukar lösa sig om jag smörjer med helosan eller aloevera efter jag rakat mig.

    Kan tillägga att jag föredrar helrakat på mannen oxå.

  • Granis

    Jaha då var man visst konstig i huvudet oxå.

    Håret sitter där för en anledning. Visst det kan jag gå med på men om man då ändå ansar det väldigt kort då tappar det hur som helst sin betyelse iaf.

    Eftersom det verkar vara ok att påstå att folk är konstiga i huvudet som föredrar ett rakat kön, då tänker jag säga att jag tycker att ni är ena enkelspåriga buskar!

  • Granis

    Angående svampinfektioner. Dagens bindor med plast på undersidan (och alla andra konstiga fabrikat dom är gjorda av) är en stor bov till svamptillväxt, och allt detta socker.

  • Granis

    Och jag får det när jag använder Always bindor. The Keeper har gjort underverk för mig.

  • Granis

    Apotekets bindor fungerade för mig. Dom har tunna bindor men ytskiktet är av bomull. Jag tycker inte om att använda bindor och vanliga tamponger gick inte heller. Dom suger inte bara upp blodet utan all annan fukt oxå. The Keeper är en liten gummikopp som man för upp (som en tampong) och den är super. Fuktbalansen störs inte av den.

  • Granis

    Pumpa :D:D:D

    Delar dock inte din åsikt men sättet du uttrycker dig på ÄLSKAR jag! My kind of guy. Älskar killar med skön och avslappnad humor.

Svar på tråden Raka sig i underlivet