• ztar

    Någon som såg dokumentären om ROKS?

    Blir så j*vla less på medias vinkling av viktiga frågor!!! Självklart måste desa kvinnor ha upplevt hemska saker och sett många män utföra hemska saker men för den skull så kan man inte säga att alla män är likadana! Och det som gör mig mest förbannad är att dessa framställs som helt vanliga feminister och att alla feminister tycker som de, vilket vi INTE gör!!

    Varför är det så intressant att racka ner på feminister? Är de rädda för något eller? Vanliga femenister har inte dessa åsikter, så varflör är det så viktigt att försöka få folk att tro det??

  • ztar

    Pöjk
    Grejen är väl att de knappast ka kallas för feminister, för de har ingen som helst likhet med feministers ideologi! Det vore lika riktigt att kalla Hitler för trädkramare som att kalla dessa för feminister.......

    Och om det där kallas för undersökande journilastik (hur de nu stavas...) så vill man ju bara gråta....'

    Det jag menar är ju att de väljer att "undersöka" skumma organisationer som de hemskt gärna vill koppla ihop med feminister! Det är det jag tycker är fel!

  • ztar

    Pöjk

    Om man vill missförstå en text så gör man ju det..... *I rest my case*

  • ztar

    Ettolrach
    Jag förstår precis vad du menar.... medans somliga andra väljer att inte göra det. Lustigt varför en del ALLTID ska muppa sig när det blir ens i närheten av en politisk diskussion?

  • ztar

    Man 35
    Jo, det kan det ha gjort, men problemet är att det finns massor av okritska tittare där ute som sväljer allt med hull och hår ( vilket sådana program ofta är ute efter) och jag tycker att det är tråkigt att det blir så.

    Jag har ingen lust att bli ihopkopplad med människor som säger att alla män våldtar osv för det är inte vad jag tycker. Så jag får nog börja kalla mig för något annat än feminist för annars tror ju folk att man är som alla extrema feminister som syns på tv, dvs smått psykotisk.... Trist att det alltid bara är de extrema åsikterna som får komma till tals i media (för de är väl bara de som säljer..)

  • ztar

    Ellte
    Du har uppfattat frågan helt rätt :)

  • ztar

    Man 35

    Jag håller med dig nästan hela vägen.. :)

    Jag anser inte att män är mer våldsamma av naturen, jag är helt övertygad om att detta är en konsekvens av de könsroller vi har.

    Det ÄR mer okej för killar att leka vilda lekar redan som barn än vad det är för tjejer. "Boys will be boys" säger de ju, och jag tycker att det säger mycket om vad som är acceptabelt för en kille att göra och vad som är acceptabelt för en tjej.

  • ztar

    Ettolrach
    Exakt så menar jag också! Håller med till 100%

  • ztar

    Man 35
    Vi tycker ungefär likadant :)
    :D :D

Svar på tråden Någon som såg dokumentären om ROKS?