• Swing

    Åderbråck o p-piller??

    Lanna: jag har gjort 3 skuminjektioner hos dr. Brigitte G.P. Åderbråck ovan höger knä och även lite under. Det tog ett bra tag efter sista behandlingen innan jag såg resultat.

    Jag tvekade faktiskt att göra den sista behandlingen eftersom det kändes hårt, stelt och ömmade. Nu är det bättre, men det känns ju att "nåt finns där inne i benet som inte varit bra". Men det syns ju i princip inte så mycket längre. En liten uppföljningsbehandling tror jag behövs.

    Betalade 500 kr för konsultation, sen 2400 kr x2 och 1700 kr.

  • Swing

    Lanna: ringde i april förra året. 6 månaders väntan för konsultation. Fick 3 behandlingar med nån månads mellanrum. Ingen bedövning. Det gör ont och känns obehagligt. Går snabbt över och jag är inte så känslig. Räkna med att åka hem och ta det lugnt efteråt. Ligg gärna och vila. Benet spänner, känns stumt och konstigt 1-2 dar efteråt. Du får inte bada bastu på nån vecka efter varje behandling.

    Det dröjde 2-6 veckor innan jag såg resultat. Det där med venerna kan tyvärr jag inte svara på. Doktorn var bra och kommer att ge dig detaljinfo, jag minns inte så exakt. Har du sett hennes infosida på nätet? Sök på hennes namn så hittar du den. Lycka till med allt!

Svar på tråden Åderbråck o p-piller??