• Swiss!

    Åderbråck o p-piller??

    jag har också fått det när jag ätit yasmin. frågade min barnmorska om det kunde ha med det att göra och hon sa nej. nästa gång jag var där frågade jag igen, för jag fick fler och fler, och då sa hon att andra tjejer hade kommit in med samma symptom och att ja, det hade visat sig att det kunde ha med yasmin att göra! jag har slutat med dem för ca ett halvår seadn, satte faktiskt in en kopparspiral idag, och hoppas de ska gå tillbaka. har inte heller detta i släkten. känns tråkigt! men iaf, svaret är ja, det ka faktiskt ha med pillrerna att göra! och yasmin är ju inte så gammalt, så det kan ju vara så att det inte har dokumenterats alla biverkningar ännu, tyvär.

  • Swiss!

    en sak till: hade jag litat på min instinkt första gången när min barnmorska sa nej, så hade jag sluppit en del av problemet. och jag hade ju rätt! så lita på er instinkt och vad som känns rätt! barnmorskor kan också ha fel (även om de ju såklart oftast är superduktiga)!

  • Swiss!

    de har inte gjort det på mig, efter ett halvår utan yasmin. men det kanske tar längre tid? hursomhelst så tror jag att man kan undvika att få flera. känns skönt (men skrämmande) att det är fler än jag som har råkat ut för detta. väldigt dåligt dock att man inte blivit varnad innan! grrr...

Svar på tråden Åderbråck o p-piller??