• herman

    Stenungsund 2006

    Kungälv, inte allt för långt från... 5:augusti -06 blir det.

    Har ev hittat en lokal utåt tjuvkil, men den ägs av privat förening som är beroende av kommunala medel, vliket gör att de inte vet hurvida de existerar eller ej förän efter nyår. Letar backup alternativ för närvarande.

  • herman

    Japp, Kungälvs kyrka är bokad till den stora dagen.
    I övrigt har vi dock inte kommit så långt i planering som vissa av er andra.
    Ska man bli strssad nu???

    Har i alla fall köpt klänning.

    Reservplanen för lokal om vårat nr 1 inte går i lås är för närvarande Tofta bränneri. Ligger fint och man får ta med sig egen dricka om man har egen serveringspersonal. Man måste dock catera maten från de som hyr ut stället.

    Hoppas ni hittar någon bra lokal!

  • herman

    Lindha

    Du har kommit långt med din planering. Vilken frissör ska du gå till? Har ni bokat fotograf?
    Varifrån har ni caterat?
    Känns som man är i behov av massor av tips.

  • herman

    Har kollat runt lite på catering. Vad är rimligt pris på en tvårättersmiddag ( tänkte köra kaffe och bröloppstårtan som nr 3)?

    Hittade på gormetboden i Kungälv där det blir ca 250/ person. Tycket det lät helt ok.

  • herman

    Buffeérna ligger på mellan 115 - 190, men det blir nog sittande middag för oss. Lokalen är ganska liten och det skulle bli rätt mkt spring.

  • herman

    Trevligt med sammanställningen.
    Har inte tänkt på EM... Får nog ta upp det där med bröllopsnatten med min blivande så fort han kommer hem. Ser ut att kunna bli ett litet probelem, men sådana är väl till för att lösas, eller???

  • herman

    Kul med presentationer!

    Jessica heter jag, 25 år. Bosatt i en lägenhet i Kungälv med min blivande. Ny utexaminerad läkare med ett vikariat fram till jan. Just nu sjukskriven pga en knäskada.

  • herman

    Godmorgon!

    Augustibrud06
    Kollade in en annan forumsida här, där man rekomenderade en sida om bygdegårdar. Verkar finnas några runt stenungsund, kanske värt att kolla om du inte redan gjort det.
    www.bygdegardarna.se/

  • herman

    Det är verkligen lätt att fastna här !
    Jag kommer utveckla ett beroende under denna sjukskrivningen som blir svårt att ta sig ur när man kommer tillbaka till jobbet...

    Ang catering. För vår del lutar det just nu åt gourmetboden som ligger vid gamla torget i kungälv. Har aldrig caterat från dem men de har väldigt bra mat.
    Kolla in gourmetboden.se för menyer och priser.
    Vet att de tar 300 för utkörning inom kungälvs kommun, men det kan inte bli så mkt dyrare till stenungsund kan man tänka.

Svar på tråden Stenungsund 2006