• FJV

    Stenungsund 2006

    Jag och min sambo tänkte gifta oss den sjunde oktober nästa år. Alltså har vi lång på oss. ¨Vi bor i spekeröd och tittar på ställen inte alltför långt härifrån men det är som sagt svårt om man vill hålla kostnaden nere. Jörlandagården tittar vi på och den är jättefin innuti men utanför är det ett bostads område och mest asfalt. ganska tråkigt tycker jag. På Hakefjordens pensionat kan man hyra lokal med personal och catering men man får natuligtvis inte ta med sig egen alkohol och då springer våran nota iväg alltför mycket. Annars är där jättefint. Sen finns det ju alltid bygdegårdar, fast vi vill prompt ha en scen till bandet och det är det inte alla som har. Hmm detta kommer visst bli svårt. Att hitta den perfekta lokalen menar jag.

  • FJV

    Hej, Eva heter jag, är också mammaledig med Fiona, nio månader. Bor med sambo bonusbarn, fiona och två katter.Blir arbetslös på fredag då min chef bestämde sig för att lägga ner firman.

    Vi tänkte gifta oss i en kyrka som ligger nära lokalen. Då kan gästerna gå dit efter vigseln, kanske med en poängpromenad så att vi inte saknas alltför mycket under fotograferingen. och eftersom vi inte har en lokal ännu så vet vi inte vilken kyrka det blir. det blir inte spekeröds bygdegård eftersom den inte har en scen till bandet.
    Till musiken har vi tänkt att anställa WCT- en mycet bra firma. Man ringer och talar med Göran 0706-258453. vi hade den på min 25-års fest som var i Västerlanda bygdegård. Jag kommer faktiskt därifrån och mamma och pappa bor kvar. Västerlanda kyrka tycker jag är jättevacker men bygdegården blir alldeles för liten för festen annars hade det varit givet. Det brukar vara blåsigt runt porten till kyrkan. kan vara bra att tänka på så kan man ta kort vid den andra utgången på långsidan kanske.

  • FJV

    Tänk att man inte kan bli lite förkyld och hålla i ett sextioårsfirande utan att man ska känna sig helt lost när man tittar in igen.
    Vad många vi blivit och så mycket ni hinner planera. Själv är jag fortfarande på lokalletandet, men det löser sig nog snart. (hoppas jag) Att titta på klänningar verkar lite väl tidigt men det verkar som om jag har fel. Fast jag är väl sist ut så jag kan väl börja lite senare än alla andra. Hur har det gått för er? har ni era lokaler bokade och klara? Skriver ni kontrakt på lokalen, har hört att det är bäst.Nej nu var det dags igen, min lilla tjej är förkyld och inte särskilt glad hon sitter på golvet och skriker så jag ger mig.

Svar på tråden Stenungsund 2006