Inlägg från: Grönt är skönt |Visa alla inlägg
  • Grönt är skönt

    Stenungsund 2006

    Kliver in i denna tråden nu!

    Angående Talludden kan jag meddela att lokalen rymmer 40 personer, och att man måste vara anställd på Hydro Polymers för att få boka. Är man anställd kostar det 100:-. Kontaktpersonen heter Hans-Erik Björn och kan nås via Hydro Polymers växel!
    Tyvärr jobbar ingen av oss där! Men det värkar vara en bra lokal annars!

    /"Gönis" (som bokade kyrka strax efter Linslus idag!)

  • Grönt är skönt

    Tackar för välkomnandet!

    Jo vi fick den kyrka vi ville, Hällevikssttrand! Datumet blir 17/6!
    Nu kvarstår problemet att fixa allt annat! Den lokal som var vårt förstahandsval var tyvärr bokad... men det löser sig säkert!

  • Grönt är skönt

    Jisses tjejjer vad ni skriver! Hinner inte med alls
    Nu har vi äntligen släppt nyheten om bröllopet till föräldrarna, det var lite pirrigt innan, men reaktionerna blev de vi hoppades! Weee...vi ska verkligen gifta oss!

    Linslus, och alla andra som bokat kyrka via Morlanda pastorat, har ni fått bekräftelse på bokningen ännu? Jag drömmer konstiga drömmar om att vi blivit felbokade så jag skulle verkligen vilja få bekräftelsen snart... Åtta månader kvar och redan kostiga mardrömmar... var ska detta sluta?? =)

    Kram på er alla!

  • Grönt är skönt

    Jodå, präst & kantor är löst! Vi valde ett datum innan prästen slutar!

    Jag tyckte tanten verkade riktigt förvirrad, så jag hoppas verkligen bekräftelsen kommer snart...

  • Grönt är skönt

    Orustbrud: Berätta gärna vilket bemötande ni fick när ni kontaktade Tofta. Vi ringde dem redan i vintras och damen vi talade med var ruggigt otrevlig... Tråkigt eftersom det verkligen verkar vara ett jättefint ställe! Bra med övernattningsmöjligheter för gäster också!

  • Grönt är skönt

    Orustbrud:
    Det datum vi bokade finns fortfarande församlingens präst kvar i tjänst... så det är i alla fall en sak mindre att fundera på. Däremot vet vi inte hur den prästen är... Vi har inte heller fått någon bekräftelse på själva bokningen, så jag hoppas att den kommer snart!

Svar på tråden Stenungsund 2006