• HeWi

    Stenungsund 2006

    Hej allesammans! Vad skönt att hitta er! Är lite nyfiken...det kanske finns någon man känner här inne...

    Är det någon som har bestämt vart ni ska övernatta på bröllopsnatten? Vill gärna ha tips. Vi ska ju gifta oss på Tjörn och vill inte åka så långt som till Gbg på kvällen. Ljungkile kanske... Vi skulle boka en av akvarellmuseets ateljer, men de var redan bokade...

  • HeWi

    Hej och välkommen hit HeWi!
    Det är dags att uppdatera vår lista lite då!
    22 apr-Lindha, Västerlanda kyrka
    jun-sep-Förevigt, Norums kyrka
    3 jun-060603, Resteröds kyrka
    aug-Linslus, Orust
    5 aug-Herman, Kungälvs kyrka,
    12 aug-Blåklocka, vid havet!
    19 aug-Inka77, Tjörn
    26 aug-Augustibrud-06, Stenungsund
    7 okt-FJV
    5 augusti- HeWi, skärhamns kyrka, Tjörn

  • HeWi

    Hej allesammans.
    Jag hade faktiskt inte en tanke på att det var EM då....Vad jobbigt. Ja då får jag ju skynda mig att boka. Stenungsbaden känns lite för tråkigt....Villa Sjötorp kanske är bra...ska absolut kolla upp det. Tack för alla tips

  • HeWi

    Inka77 och Esereth
    Vart på Tjörn ska ni gifta er och vart ska ni ha festen?

  • HeWi

    Hej hej.
    Inka77: Jajemän, Sjöstugan heter lokalen (tror jag), vi ska ha min svågers 30års fest där i december. Så ni ska gifta er i Valla kyrka? Där är jättefint. Väldigt stor kyrka, ska ni ha många gäster?

    Esereth: Jag har några bekanta i Berga så jag har en bild av hur det ser ut (är inte på den delen av Tjörn så ofta). Vad roligt! Hoppas ni får ett lyckat bröllop, det är ju ganska personligt och mysigt att gifta sig som ni gör.

    Vad har ni förresten bokat för hotell för er bröllopsnatt?

  • HeWi

    Inka77

    Vi var även i sjöstugan på min mammas 50års fest och jag har varit där på ett annat bröllop också. Lokalen är jättebra. Den är stor, bra kök,scen osv.
    Nej, du ska absolut inte känna att kyrkan blir för stor om du kommer att ha över hundra gäster. Det kommer bli kanonfint! Sedan är det ju ganska roligt att få gå en lite längre bit till altaret så ni får "visa upp er" lite extra. :)

  • HeWi

    Inka77: Coquette heter hårsalongen :) Klippte mig där en gång hos en ung kille som är jätteduktig.

    Dallandra: Jättefina bilder!

    Vilket bra tips ang Mias Catering- det ska vi också kolla upp. ha det bra allesammans! / Helen

  • HeWi

    Hej. Ett tips angående fotografer är att kolla upp Daniel Stiller. Vi har bokat honom efter att ha sett resultatet efter en kompis bröllop i sommras. Han är jätteduktig och trevlig! Inte för dyr heller. Vi ska honom under vigseln och sedan proträtt, för det tar han 3500. Han har inga problem med att åka runt lite heller...Kolla upp honom!

  • HeWi

    Oj, oj, oj, vad alla skriver...man måster ju läsa massa sidor för att hänga med... Läste om era funderingar kring övernattning...vi har också problem, men ett förslag är "Villa någonting (sjötorp kanske)"...i Ljungkile..
    Vart har ni bokat frisör någonstans? Har ni något bra förslag?
    Vet någon någonting om häst och vagn? Vart man kan hyra det och lite priser..? Många frågor blev det...:) Ha det gott allesammans!

  • HeWi

    060603: Ligger Villa Sjötorp fint då?

    Lindha: Tack så jättemycket! Kanonbra.

  • HeWi

    Oj, jag har missat en del...Vår dator krashade för ett tag sen, men nu är den ok igen! :)

    060603

    Ja, jag har varit inne och kikat på Villa Sjötorps hemsida. Uatnpå ser det kanon ut men rummen är jag inte hundra på ännu. Vi får väl åka ut och kolla in de personligen nån gång.

    Ska alla ha tärna och bestman? Vi funderar på att inte ha några alls. Jag har ifs börjat ångra mig lite men min blivande är ganska ståndfast. Han vill stå ensam där framme när pappa leder fram mig till altaret. Allas ögon på oss....:)

  • HeWi

    Hej hej!

    Augustibrud: Precis så sa mina föräldrar med när vi berättade för dem i augusti. De ville att vi skulle gifta oss redan samma höst eller vintern. Svärföräldrarna tyckte precis tvärtom...Ganska krystad stämning mellan oss nuförtiden.

  • HeWi

    Hej allesammans.

    Hur har ni tänkt göra med tärna/bestman? Ska ni ha några? Hur resonerar ni?

  • HeWi

    Tack för alla synpunkter angående tärna och bestman. Vi har nog inte bestämt oss än ändå...

    En ny fråga: Vart vill ni åka på bröllopsresa? Har ni något att rekomendera?

    Ha det bra!

    Ps. Ni som diskuterar fotografer; kolla även in Daniel Stillers hemsida. Jätteduktig kille

  • HeWi

    Gnizz: Vad kul det låter. Vi är också inne på Tahiland. M2B har dock redan varit där men det finns ju många platser...=)

    Torvan: Bygdegården som ligger i Hjälteby är jättemysig men ganska liten (vi var där på bröllop i sommras). Tjörns hembygdsmuseeum heter det också (tror jag).

  • HeWi

    Torvan: Jag tror vi var ungefär 40-50 personer som trängde ner oss (brudparet hade då inget riktigt honörsbord). Hembygdsmuseet har typ två rum (hmm...svårt att förklara) men det blir nog svårt att dela upp gästerna så....

    Gnizz: Vi är också ute efter en varierad bröllopsresa. Vi vill gärna kunna dyka, shoppa, bada, sola och gå på trekking och liknande. Thailand är nog inte så dumt då...

  • HeWi

    Augustibrud- 06: Vad jag känner igen mig i din ångest! Jag tycker inte heller att festlokalen känns helt rätt. Jag vill att det ska vara som i mina tankar! Vad ska man göra?

  • HeWi

    Augustibrud- 06: Vi ska gifta oss i Skärhamns kyrka och ha festen i församlingslokalen precis bredvid. Först hade vi bokat B&N-huset, som ligger jättefint (precis vid havet). Men den kändes för liten och för dyr. Jag vill antingen ha en lyxkänsla över festen eller en lantlig myskänsla...

    Gnizz: Tack för de mycket bra tipsen. Ska överlägga dem noggrannt med fästmannen. :)

  • HeWi

    Augustibrud- 06: Vad skönt att ni äntligen bokat häst och vagn, själv börjar jag känna mig lite stressad...Det är ju ganska populärt och många ska ju tydligen gifta sig 5.e augusti..:)

    Jag har sett bilder på hon från Orust...Hästen och vagnen är jättefina! Hon är klädd lite kul också.

  • HeWi

    Augustibrud- 06:

    Ja, hon från Orust verkar jätteduktig. tyvärr är det ju så att alla häst och vagn ekpiage är ganska dyra. Vi väljer mellan henne och en annan gubbe från Orust. Han kör tydligen tvåspann också för samma pris (om jag inte misstolkade). Han är också väldigt seriös och duktig. Hmm...det är svårt! :)

Svar på tråden Stenungsund 2006