Inlägg från: Augustibrud-06 |Visa alla inlägg
  • Augustibrud-06

    Stenungsund 2006

    Vera08
    Ett ställe jag kan rekommendera är Örenäs slott. Ligger strax norr om Landskrona, jättevackert med utsikt över Ven. Vi förlovade oss där!

  • Augustibrud-06

    2006std
    Har inte hunnit ringa själv. Du kan väl meddela vad han tar och hur det verkar om du hinner ringa före mig... Blir inget ringt imorgon heller, ska till Ullared då!

  • Augustibrud-06

    2006std
    Ska se om jag hittar ngn lämplig dekoration till bröllopet också. Kan alltid börja handla lite. Men det blir väl mest julklappar.

  • Augustibrud-06

    gnizz
    Vi träffade Ciprian igår. Han tar digitalt med en kamera på 6 mpx (vet inte hur det förkortas ). Vi kanske tycker det är lite lite...Vi skulle fundera några dgr. Annars var han jättetrevlig och tog fina bilder. Det är väl vid förstoringar det kan bli problem, upp till A4 storlek skulle inte vara ngt. Men större är vi lite fundersamma på om det räcker...
    Han kunde även fota analogt, men då tillkom 1000:-.

  • Augustibrud-06

    gnizz
    Det var ju mer jag skulle skriva, var lite snabb där.
    Jag ska spana efter fynd imorgon sen kommer rapporten!

  • Augustibrud-06

    Linslus & Lindha
    Lite fundersam bara...jag och Lindha har samma upplägg med fotograferingen, betalar samma men Lindha får lite kort och förstoring också...har jag missuppfattat dig där Lindha? Vad skiljer vårt åt tro?

  • Augustibrud-06

    Torvan
    Vad roligt att ha bokat! Håller med dig om att det känns långt innan!

    Jag skulle bara kika in här på Bt och titta lite för ett par månader sen. Då förstod jag att det var dags att boka kyrka och lokal. Vi skulle gift oss 26/8 men då var det inte ledigt. Vi tänkte se till att ha färdigt kyrka, festlokal och fotograf nu, sen ligger vi lite lågt ett tag.

  • Augustibrud-06

    Vera08
    Vi bodde två nätter på Örenäs. Vi bodde inte på slottet utan i hotellbyggnaden som ligger bredvid. Vi har enjoyguiden och då var det de rummen som gällde. Vi betalade 1200:- för två nätter. Priserna går att ladda ner från deras hemsida.
    Min svägerska har bott på själva slottet, tyckte det var jätte fint. Men det är trädgården framför och utsikten över Öresund som är så vackert. Alla rum verkar ha utsikt åt de hållet. 200 m ner till stranden!

    Vi ska dit till våren igen! Kan verkligen rekommendera det!

  • Augustibrud-06

    gnizz
    Då har jag varit och trängts på Ullared då. Hittade inte så mkt till bröllopet, de blev mest julklappar. Tänkte ta en resa ner till våren istället, nu var det så mkt folk! Hoppas du gör några fynd idag!

  • Augustibrud-06

    HeWi
    Nej det är väl inte så mkt att göra! Får försöka göra det bästa av det! Blir säkert bra när man väl är där! Men det blir ju inte riktigt som man drömt om. Var ska ni ha festen?

Svar på tråden Stenungsund 2006