• Lindha

    Stenungsund 2006

    Blåklocka vi hade oxå funderingar på den 12 augusti. Det är min födelsedag så det hade varit lite roligt. Men vi vill ha ett barn till och jag vill inte vara gravid vid vigseln. Så därför blev det 22 april istället.

  • Lindha

    Nope Mia´s catering har ingen hemsida. Men om du ringer så skickar hon hem en lista med menyer.

  • Lindha

    Lite nyfiken på vilka ni är :) Kanske trevligt med en liten presentation?

    Jag börjar: Linda heter jag och är 27 år. Bor i hus i Älvängen, men kommer från Hisingen från början. Vår lilla familj består av mig, min m2b Johan, vår dotter Ebba 11 månader och ett gäng djur. :)
    För tillfället är jag ju mammaledig men innan det jobbade jag i en sportbutik.

  • Lindha

    Ja tjejer det är lika bra att ni redan nu inser att BT är beroendeframkallande. Jag har "hängt" här sen i jan/feb och är oftast inne flera gånger om dagen. :)

  • Lindha

    Förevigt vad heter du på FL? Jag heter Ebbabebbasmamma där :)

  • Lindha

    Ska ni ha något speciellt tema för era bröllop? Och vad ska ni ha för färgtema?

    Vi ska inte ha något speciellt tema men kommer ha vitt och rosa som färgtema.

  • Lindha

    Det ligger nog något i det du säger 060603 om att man är en viss färg. Jag tror nog att jag är en "rosa-person" :)

  • Lindha

    Vi har nog precis bestämt oss för fotograf. Ska träffa honom någon dag och prata igenom vad vi vill ha. Känns allt lika bra efter det så spikar vi honom. Vi kommer välja; porträttfotografering av brudparet, foto av vigsel och mingel, alla bilderna på DVD plus 15-20 förstoringar. För det kommer vi få betala ca 3500kr. Vi hade egentligen bestämt oss för en annan fotograf men det blev alldeles för dyrt. Där kunde man inte välja bort albumet för att istället få fler bilder. Plus att man inte fick alla bilderna på DVD efteråt utan var tvungen att göra alla framkallningar genom dom. Nu kan vi ju framkalla alla tackkorten på tex OnOff för 1kr/st. :)

  • Lindha

    Vi kommer nog anlita Ciprian Gorga Adressen till hans hemsida är www.ciprian.se

    Blå rosor är fina men jag tycker nog att dom ser lite konstgjorda ut. Jag hade nog valt en röd eller cremefärgad ros på cousagen.

  • Lindha

    Jag känner precis tvärtom augustibrud. :)Jag hade gärna gift mig i september. Det är oftast fint väder då och så fina färger på träden. Men vi hann inte till september nu i år och det känns för långt att vänta ett helt år.

    Jag har inte sett några fler bilder än dom Ciprian har på sin hemsida. Men tänkte ringa honom idag och boka en träff i nästa vecka så att vi får prata igenom allt. Jag har fått en prislista av honom med lite olika paket han har. Kan maila den till er som är intresserade.

Svar på tråden Stenungsund 2006