• gnizz

    Stenungsund 2006

    Ströms i Göteborg AB ska ha bra herrkläder, dit ska vi se om vi kan hitta något snyggt.

  • gnizz

    Hej på er igen,
    nu har vi utsett toastmasters så att nu är alla nyckelpersoner runt bröllopet utsedda vilket käns skönt. Nu väntar jag bara på min klänning... :)

  • gnizz

    Vi berättade det nästan med en gång, då vet man hur mycket de kan hjälpa till med. Vilket underlättar budgeteringen.

  • gnizz

    Augustibrud-06
    Har vi tur så kanske HM tar över golv till taks lokaler nu när de flyttar, det gick ju rykten om att HM skulle ta över MM:s lokaler men så blev det ju inte...

  • gnizz

    Augustibrud-06
    De ska flytta till sina lokaler vid semcon, borta vid utfatren ifrån bra. De har tydligen växt ur sin nuvarande lokal.

  • gnizz

    Här går planeringen som på rälls, e-bayklänningen passade jättebra men blev lite dyrare än beräknat då vi åkte på tull och moms. Men lite drygt 4000 totalt för en ny maggie sottero ska man inte klaga över. Nu har även vi börjat fila lite på inbjudnings- och placeringskort. Men det blir ett vinterprojekt. M2b:s mamma ska fixa med blomsterarangemang och brudbuketter så vi ska välja ut blommor som ska sås i vår till detta.

  • gnizz

    HeWi
    Hej,
    i dagsläget så är våra reseplaner riktade mot Thailand/Cambodia, Thaiairways ifrån kastrup till bangkok, buss till angkor i cambodia sen en tur ner till koh chang och sedan en shopingtur i bangkok med lyxboende och massor med shoppingcenter. Det är lite regnigt där i augusti men regnet varar oftast inte så länge och får man en ursäkt att ta sig till koh chang och framförallt Bangkok så tar man den.
    Det är ju roligt att kunna shoppa loss ordentligt utan att ruinera sig trots att man köper bra prylar också...

  • gnizz

    HeWi
    Vi har varit där 2ggr redan, först 4v sen 90 dagar. Så det kan tyckas lite trist och fantasilöst att åka dit igen, men vill man ha 28grader i vattnet och 25-35 grader i luften dygnet runt så är det ju dit man drar.
    Det är ju inte fel att veta hur man tar sig runt på sin smekmånad heller, vi vill inte changsa allt för mycket det är ju bara 2v. Vi är dessutom ganska rastlösa så att en strand med ett fint boende och god mat är vi snabbt trötta på... Man vill ju ha omväxling: Sol&bad, äventyr, lyx, storstad och shopping.

    vera08
    Läste om ett slott som ligger mellan kungälv och lilla edet ungefär på denna sida älven. Jag tror att man kan se det ifån andra sidan älven, byggt i tegel ivf. Jag kommer inte ihåg vad det heter men det verkade hur mysigt som hellst. En vacker trägård, stugor att bo i om man inte vill bo i en av flyglarna, 1 eller 3 rätters middag osv.

  • gnizz

    Augustibrud-06
    Du får ge mig lite fynd-tipps imorn kväll då, ska dit på torsdag...

  • gnizz

    :(
    Jag tror inte det är bra för budgeten att vara ute i god tid. Man kommer på mer och mer saker hela tiden och sen alla idéer man får av att hänga här. Det är bara att hoppas på att man kan göra några klipp och prioritera rätt så kan det nog gå vägen.

  • gnizz

    Hej igen,
    Jag har bara lite tråkigt.... :)
    Ni som ska bli fotade av Ciprian vet ni om han tar kort med digitalkamera eller "riktig" kamera och hur är era funderingar runt detta?

  • gnizz

    Augustibrud-06
    Är lite skeptisk till digitala bilder, visst är det enkelt och behändigt men var är de om säg 30-50år. Finns det cd-läsare då? t.ex. Negativ har man ett par generationer ivf.

    PS. Hoppas du hittar massa roliga saker... DS.

  • gnizz

    HeWi
    Om ni vill hinna med de sakerna är nog Thailand perfekt, en sån resa kan bli helt underbar beroende på hur lång tid man har på sig. Ni skulle hinna allt utom vandringen på 2v men ska ni vandra bör ni åka upp till Pai, hur mysigt som helst och då går det ca 5 dagar + lite tid i Chang Mai så då blir det ju 3V. Men det är ju billigt så det gör inte så mycket.

  • gnizz

    Angående ris så kommer vi undanbe oss ris i inbjudningarna och dela ut såpbubbel-burkar ist. Okokt ris kan skada småfåglar när de äter det, man får fullt med ris i håret och så blir det mer för vaktmästaren att städa (min mamma är vaktmästare i foss-pastorat, så hon avrådde oss från ris :) ur städsynpunkt).

    Linslus
    Bra tips med utsmyckning, vi har första vigseln så man kanske ska kolla med de efterföljande paren om det är något man kan dela på.

    En liten fråga:
    Hur går det med era reseplaner?
    Vi kollar just nu på Tanzania/Zanzibar, Kenya och Gambia. Tanzania verkar mysigt men det är dyra biljetter, typ 20 000 för båda :(

  • gnizz

    Linslus
    Här hänger det en klänning i skåpet, någon som vet var man kan köpa tyggarderob att förvara den i?

    060603
    Så tråkigt att ni känner att det blir förmycket även om jag förstår vad du menar.
    Vi tänker inte sattsa på någon stor fest utan ha en bufé och sen tårta och paketöppning. Sen drar vi till bg

  • gnizz

    Oj, sitter med en laptop och kom när musplattan med tummen :(
    ....till Gbg och tar in på hotell innan resan så får gästerna göra vad de vill.
    Huvudsaken är att man är överens om hur man vill ha det, man gör ju det för varandra.

Svar på tråden Stenungsund 2006