• Orustbrud

    Stenungsund 2006

    Linslus:
    Tror att du ska vara riktigt nöjd med det priset. Som du säger, den här dagen vill man unna sig allt extra.

  • Orustbrud

    Vera 08:
    Björkar är väl en jättebra ide. Har själv tänkt att smycka med björkar vid entrén till både kyrkan och festlokalen. Festligt, billigt och lätt att få tag i.
    Sen ingår det ju i bokning av kyrka alltid en utsmyckning av altaret. Den kanske är något man kan påverka själv också. Färger osv.

    City Spa ligger på drottninggatan. (Tvärgata till kungsgatan.)Mitt emot Gallionen. Kolla in deras hemsida uddevallacityspa.se

  • Orustbrud

    Linslus: Ang.solist. Kolla estetiska musiklinjen i Uddevalla. Många där är otroligt duktiga. Rekomenderar!!
    Jag kan nog få tag i nr. och/el. tips om någon lämplig.
    Ett annat tips på Orust är kören "Hör och häpna" (f.d Orustkammarkör) Där kan man säkert också hitta bra solister.

  • Orustbrud

    Ska också i pysslar-tagen. Köpte papper igår och tänkte ta en snabbsväng till panduro och köpa en "skärare" idag. Stämplar är redan köpta så nu är det bara att sätta igång. Ska visserligen inte skicka dem än på ett tag men jag är ett pysselfån så nu kan jag inte vänta längre.

    Råkade i all hast och iver köpa fel papper först. När jag stod och klöv sista pappret i butiken upptäckte jag att jag tagit rätt färg men ett utan struktur i, det andra känns mycket lyxigare. För att rädda mig själv ur situationen kom jag på att de passar perfekt till tackkorten. Så nu har jag det också. (Är ju bara typ ett år till de ska skickas. Sånt händer)

  • Orustbrud

    Är också i pyss... Ni förstår.

  • Orustbrud

    Välkommen loly!
    Ang. severing skulle jag kolla Agnebergsgymn. restaurang utb. Där bör du hitta servitörer med lite erfarenhet och som student brukar ju alla små bidrag vara välkomna speciellt på sommaren.
    Annars är de lokala idrottsklubbarna ett hett tips. Tränaren brukar ha bra koll på vilka som är ansvarstagande.

  • Orustbrud

    loly:
    Vart ska ni ha festen? Kollade själv lite runt Ljungskile ett tag men det blev bokenäs istället.

  • Orustbrud

    Vi ska ha festen på kärlingesunds gård. Ombyggd gammal ladugård. Jättemysigt med trädgård och massa natur runtomkring.
    Vi blir ca. 55 gäster för lokalen tar inte mer. Hade igentligen tänkt att vara 70-75, men strök hela min pappas släkt. Oups!! Har aldrig haft så nära kontakt med dem ändå.

  • Orustbrud

    Augustibrud 06:
    Ja, visst verkar vårat ställe mysigt. Vi hittade det av en ren slump när vi var ute och åkte bil en regnig söndag. Ibland ska man ha tur.
    Med mat kan man göra som man vill. Det finns ett riktigt restaurangkök med tillhörande personal (det enda som vi gäster inte har tillgång till) om man så önskar men vi har bestämt att fixa allt själva. Eftersom det är vandrarhem också så finns det ett bra kök med dubbla ugnar osv. Mycket positivt att det går att lägga upp det precis som man själv vill, tycker jag.

  • Orustbrud

    060603
    Texten till "Som en saga" har jag redan. Tack ändå. Har ännu inte helt bestämt om vi ska ha den eller inte. Om det blir så har jag via Viktoria fått en mailadress till skivbolaget där det går att köpa noterna. I så fall skulle vi ju kunna dela på detta.(?)

  • Orustbrud

    Nu har jag kommit igång riktigt med mina kort. Det funkade som jag ville att sy på maskinen med silvertråd.
    Annars har vi inte bokat/bestämt mycket alls så det känns bra att vara tidig med något.

  • Orustbrud

    Linslus. Jag lider med dig. Drog ut min 1:a och hittills enda för ett år sedan. Jag kom rätt lindrigt undan men var så nervös att jag höll på att svimma. Fick ligga och vila på mottagningen en lååång stund efteråt.

    Nu kan det bara bli bättre. Gör något extra lyxigt för dig själv så brukar det kännas ännu bättre. Ta ett bad (om du har badkar), läs en bra bok eller hyr en mysig film. Det brukar iaf funka för mig.
    Sköt om dig.

  • Orustbrud

    Nu ska jag på "julkortspysselkväll". Kanske kan man få lite övriga tips till korttillverkning.
    Ha det gott

  • Orustbrud

    Min klänning är klar att hämtas, gör det nog på tisdag. Sen är det bara längden som skall justeras men det gör jag inte förrän jag vet vad jag ska ha för skor. (lutar åt att bli remsandaler i nån naturfärg.)

    Klänningsfodral kan man nog hitta på en hel del ställen. Problemet är att många inte är tillräckligt långa. Kolla ställen som säljer festkläder eller en kemtvätt de brukar också ha. Själv köper jag nog ett på Madame Glamour i Uddevalla men så är det ju också där jag köper klänningen.

Svar på tråden Stenungsund 2006