Inlägg från: Hemligt ( fast inte längre) |Visa alla inlägg
  • Hemligt ( fast inte längre)

    Stenungsund 2006

    Gomorr!

    HeWi
    www.villasjotorp.se
    jag har inte bott där själv men jag är uppvuxen i ljungskile så jag vet iaf hur det ser ut på utsidan och hur det ligger.
    jag tror inte de har några "lyxrum" men det ska vara väldigt romantiskt säger dom som vet...

  • Hemligt ( fast inte längre)

    HeWi
    Ja det ligger jätte fint, på lyckorna om du vet var det är, jätte nära till havet. Har du kollat hemsidan? V.Sjötorp ser ut lite som ett "kråkslott", men det ska vara nyrenoverat inv. fast i början på 1900-talet stil!
    Deras mat ska vara suverän, hon som äger stället har fått nån himla fin utmärkelse (kan inte såna termer, inte riktigt mitt område )

  • Hemligt ( fast inte längre)

    Hajk!

    Planerandet har stannat lite, min blivande tycker det är sånt "tjat" *ler*, men det går inte en dag utan att jag planerar i huvet på mig själv....
    Min sambo var marskalk nu i september och han fick ha på sig egen kostym och vit skjorta och så hade brudparet köpt en slips till honom. Detta tyckte jag var en väldigt bra lösning så vi har bestämt att göra på samma sätt. Vad gäller tärnorna så har de självmant bägge två sagt att de ska betala sina kläder. Vi ska ta en "tjejdag" i gbg om ett tag och se om vi kan hitta nåt fint. Vårt tema ska vara vinrött och beige/vitt och jag hade tänkt att de ska ha nåt finare linne i vinrött och så antingen beiga eller vita linnebyxor nertill. Jag tror det kan vara lättare att hitta nåt vinrött nu så här innan jul/nyår än vad det är till våren.

    Det vi funderar över just nu är ringen... vi har väldigt fina förlovningsringar i vitt och rött guld och så har jag ganska korta fingrar så jag vill bara ha en väldigt enkel vigselring, min sambo tycker kanske jag bara ska ha en ring och att vi isf sätter i några stenar i förlovningsringen. Vet inte riktigt vad jag tycker. Jag har frågat förut men fick då inget svar så jag frågar igen, ni som är från/bor i stenungsund var kan man kolla på ringar? Har ni några tips, jag har kollat på guldfynd men tyckte inte de hade nåt!

  • Hemligt ( fast inte längre)

    Augustibrud-06
    var ligger Stenhede guld & silver någonstans? Är inte riktigt hemma i stenungsund ännu...

  • Hemligt ( fast inte längre)

    Augustibrud-06
    jajemen det vet jag var det är, ska in till stenungsund imorrn ska kolla då. Tack för hjälpen!

  • Hemligt ( fast inte längre)

    Jag ska som sagt in till stenungsund imorron och tänkte höra om det är någon som vet nåt om någon/några tygaffärer i närheten, behöver inte vara just i stenungsund.

  • Hemligt ( fast inte längre)

    Vi är uppvuxna i ljungskile & nu har vi köpt hus mellan stenungsund å ljungskile så numera har vi närmare till stenungsund än uddevalla.

  • Hemligt ( fast inte längre)

    Finns det nån bra pysselbutik i närheten, jag tänkte på inbjudningskorten + dekorationer m.m?

  • Hemligt ( fast inte längre)

    Augustibrud-06
    Du e allt väldigt snäll du, hjälper en stackars nyinflyttad tjej... *ler*

  • Hemligt ( fast inte längre)

    Hej alla glada brudar

    Augustibrud-06
    Jag var i stora höga och kollade lite på tyg och de hade ett jätte fint i Thaisiden det var inte helt kritvitt men inte beige heller utan ett mellanting, kostade 198:-/m (har ingen aning om det är dyrt eller billigt...)
    Jag tror jag har hittat en ring jag vill ha oxå, det blev på guldfynd. På smycka hade de också jätte många fina ringar, men jag e så fasligt trött på dessa säljare, bara för att det ska vara en vigselring så plockar de "bara" fram de allra dyraste ringarna även fast jag sagt hur jag vill ha det, både stil och prisklass! På Guldfynd däremot var det en lite äldre dam som jobbade och hon var urgullig, har även visat ringen för min sambo och han tyckte den var jätte fin (det är ju ett + i kanten ) så den får det nog bli, det bästa var väl egentligen att den bara kostade 1398:-
    Nåt spanande på pysselgrejer blev det inte, tiden gick så fort och vips så skulle jag träffa gubben, vi håller på och planera för att renovera toaletten hemma så vi var och kollade in lite badrumsinredning. Sedan var det storhandling på nya Kvantum och ja sen var klockan helt plötsligt åtta!
    puh, det var ett långt inlägg, alltid lika skönt att skriva av sig lite...

Svar på tråden Stenungsund 2006