• Lindha

    Stenungsund 2006

    Nu har jag lagt in bilderna på dagens klänningar. Dom ligger i albumet klänningar. Dom "gamla" klänningarna ligger under fotografier tror jag att det står. (Vet inte hur jag ska flytta dom. hi hi!)

    groups.msn.com/LindhaJohan

    Snälla säg vad ni tycker, jag behöver smakråd!!!

  • Lindha

    Men åhh neeej! Jag vill ju inte att ni ska tycka att alla är fina, utan bara en, så jag slipper välja själv! ;)

  • Lindha

    Billiga frisörer ni fått tag på!

  • Lindha

    Blåklocka ska ni ha Jenny från Älvfoto som fotograf? Vi hade tänkt ha henne först, men insåg att hon var alldeles för dyr för vår budget. Synd för hon tar så otroligt fina bilder. Får man fråga vad ni får ge för en hel dag?

    Linslus jag klipper mig på Studio S i Kungälv. Lite närmare än Nödinge, men dom är lite dyrare. 500:-/tim tar dom, och en uppsättning brukar tydligen ta 2-3timmar. Och då ingår inte smikningen. Jag hade tänkt göra min uppsättning där. Men nu så har grannen erbjudit sig att göra den helt gratis (men något kommer jag ändå betala!) och hennes 14-åriga dotter är GRYM på att sminka så hon ska göra sminket. Så jag hoppas komma undan med ca 500:-. :)

  • Lindha

    Dallandra snälla skulle du vilja maila mig några bilder oxå???? Vi har oxå bokat Ciprian och ska ta bilderna vid Bohus fästning. Snälla snälla snälla! ;)

  • Lindha

    Inka om jag får din mailadress så kan jag maila över hans prislista

  • Lindha

    Ja det är inte lätt när alla ger mig olika råd ang klänningarna :) Men nu har jag iaf valt bort en, den 2 delade.

  • Lindha

    Från Älvfoto får man INTE negativen. Det var lite därför vi valde bort dom.

  • Lindha

    Klänningarana jag tittade på igår låg på strax under 5000:-. Har nog redan "glömt" min drömklänning. Inser att jag nog är för kort för den. Tror att det kommer se lite konstigt ut med så stor och vid kjol, blir nog lite gräddbakelse :)

    Angående musik... Som in- och utgångsmusik kommer vi att ha säckpipa. :) För det kommer vi få betala 1500kr.
    På festen kommer vi ha ett live-band som består av två äldre herrar. Dom spelade på ett bröllops i somras som vi var på och dom var såå bra! Under middagen så leder dom allsången och ser till att få upp stämningen. Och sen efteråt så spelar dom musik som alla kan dansa till. Dom spelar fram till kl 01, men om det fortfarande är FEST så kan dom stanna ett tag till. För det får vi betala 3.800kr (ord. pris 5000 .
    Vi hade nog egentligen tänkt att ha musik på datorn men efter att vi varit på det bröllopet i somras så insåg vi att valet var enkelt. Det är helt klart värt att lägga lite pengar på live-musik.

Svar på tråden Stenungsund 2006