Inlägg från: Hemligt ( fast inte längre) |Visa alla inlägg
  • Hemligt ( fast inte längre)

    Stenungsund 2006

    Augustibrud
    Ja jag har aldrig varit snyyyggare...

    Jag hade egentligen tänkt att mina tärnor skulle sminka mig men nu vet i sjutton. Eftersom jag har en jätte kort frisyr så ska jag iaf inte fixa frisyren på salong (känns ganska onödigt när jag kan göra det lika bra själv!) men jag funderar nu på om jag inte ska gå till ett proffs och bli makad. Hon ska ha 650:- för en brudmakeup, vet inte om det är dyrt eller billigt. Ja,ja vi får väl se hur det blir.

  • Hemligt ( fast inte längre)

    Linslus
    Ang. makeup, jag var hos en tjej i ljungskile igår och provsminkade mig och blev super nöjd (detta var visserligen en vanlig dagsmake). Annelie heter hon och hennes företag heter Stilsamt. Hon är väldigt mjuk och personlig, jag sminkar mig typ aldrig mer än lite mascara då och då så jag ville verkligen ha en diskret make och det blev precis som jag önskat. Ett + är att hon även gör färganalyser så det verkar som hon har bra koll på vad man ska ha och inte ha.

  • Hemligt ( fast inte längre)

    Hej på er!
    På tal om barn så läste jag i nån tidning (tror det var amelia brud & bröllop) några tips när man har barn med på festen. En grej det stod tyckte jag var rätt rolig, ladda upp med kritor och papper på ett fat och "plasta in" bordet där de sitter. Be någon i serveringspersonalen att "servera" kritorna när barnen börjar skruva på sig så sitter de troligtvis stilla ett tag till. Kan tänka mig att ungarna känner sig lite delaktiga när de oxå blir serverade något som de tycker om.

  • Hemligt ( fast inte längre)

    Hello!
    jösses, har inte varit här på några dagar och oj vad mycket att läsa, kulit.
    jag var i uddevalla och provade lite klänningar häromdagen, åkte in för att kolla olika modeller och givetvis hittade jag en (två) klänningar. den jag tänkte köpa som jag hängt undan är mörkröd, skit snygg!! kändes jätte bra men min mamma blev inte så jätte förtjust, du kan väl inte gifta dig i en röd klänning... om jag köper en vit så betalar hon hälften, så gärna vill hon att jag ska ha en vit! jag hittade faktiskt en vit oxå som var jätte fin, har ringt till affären idag och hon har hängt undan bägge, snacka om beslutsångest = dagens i-lands problem
    jag och mamma ska åka in i nästa vecka så vi får se då. hoppas nu bara inte att min pappas sambo som skulle sy klänning till mig blir alltför besviken.
    en liten fråga som jag gärna vill ha ärliga svar på, vad tycker ni om att gifta sig i en röd klänning?

  • Hemligt ( fast inte längre)

    asså, det är så svårt det här. den röda klänningen var verkligen jätte snygg och passade mina färger jätte bra samtidigt som den vita oxå var jätte fin på mig, en axelbandslös fast jag har väldigt stor byst och får då "valkar" under armhålorna och så ville jag gärna ha band så expediten satte provisoriskt dit ett halterneck band och snacka om pricken över i:et, jag har ju kort spretig frisyr så det passade väldigt bra till min lite "tuffare" stil... det har alltid varit en liten dröm att gifta sig i riktig brudklänning men om jag kör på den röda så kommer jag ju kunna använda den flera gånger och det är lite kul. tex så ska jag förutom att vara brud nästa år också vara tärna till min bästa kompis och hon tyckte isf att jag kunde använda samma klänning.
    usch vad jobbit, tänk om man hade skitit pengar (ursäkta språket) vad lätt allting hade blivit då...

  • Hemligt ( fast inte längre)

    skriver ju som en kratta upptäckte jag när jag läste igenom det jag srivit, hoppas ni förstår ändå.

  • Hemligt ( fast inte längre)

    skrivit, ska det givetvis vara

  • Hemligt ( fast inte längre)

    Hallå brudar!
    Idag har jag och mamma varit i uddevalla och jag har provat de två klänningarna igen. Det blev den vita... så nu är handpenningen betald och resten ska mamma betala, hon är för söt hon. Nu återstår bara att berätta för min styvmor att jag köpt en, hon tror fortfarande att hon ska sy den. Usch vad jag tycker det är jobbigt då jag tror hon kommer bli besviken. Klänningen behöver visserligen justeras lite så jag tänkte fråga om hon vill göra det + att jag tänkte höra om hon vill sy en liten väska och en sjal.
    Känns fantastiskt att ha hittat klänningen med stort K, och till ett bra pris dessutom.

  • Hemligt ( fast inte längre)

    loly
    välkommen hit, vad kul att du ska gifta dig i ljungskile. Jag är nämligen uppvuxen där, kommer du härifrån eller varför valde ni Ljungskile?

  • Hemligt ( fast inte längre)

    orustbrud
    såg i en annan tråd att du oxå söker text & noter till som en saga.
    jag har texten men inte noterna, vi kanske kan hjälpas åt i letandet.
    vill du ha texten så maila mig, lisaolsson_78@hotmail.com

  • Hemligt ( fast inte längre)

    Augustibrud
    ÅÅÅÅÅÅÅÅ vad sotis jag blir, vilka lyllosar ni är. Har bara hört som en saga men den är ju helt underbar!

  • Hemligt ( fast inte längre)

    Hej på er!
    Ska vara med i en tävling där man kan vinna en bil, undrar om ni som bor i stenungsund kan hjälpa mig med två frågor, jag är som sagt nyinflyttad och känner inte till så mycket här.
    - vad heter byggnaden där Sibylla finns? 1,Skeppet X,Ladan 2,Arken

    - hur många jul-bilar har StenungsTorg delat ut?
    1,10st X,2st 2,6st

    Tacksam
    Trevlig helg på er

  • Hemligt ( fast inte längre)

    2006std
    Tack för hjälpen, nu e det bara en fråga kvar och det är hur många videofilmer VideoMix hyr ut varje år? Hur sjutton ska man kunna veta det, får väl dra till med en gissning... Tänk om man för en gångs skull kunde ha lite flyt, en bil hade inte suttit fel!

  • Hemligt ( fast inte längre)

    Hihi, att jag inte tänkte på det. Klart jag ska ringa!
    Tack

  • Hemligt ( fast inte längre)

    Låter som en bra idé, vi har inte heller ännu bestämt om det blir denna låten. Min kusin ska sjunga och ev. spela piano i kyrkan så hon ska oxå få ett ord med i "leken", det är ju ändå hon som ska sjunga...

  • Hemligt ( fast inte längre)

    linslus
    lider verkligen med dig. fick dra en visd.tand akut i somras, har aldrig haft så ont nånstans nångång! Kan tillägga att jag på köpet fick inflammation i tandköttet runt en annan tand för att tandläkaren påstod att det behövdes göras rent där. När jag sedan gick till min "riktige" tandläkare för att värken aldrig gick över undrade han vad den andre t.läkaren hade gjort egentligen...
    Det hela slutade med att jag fick käka pencellin (stavningen? ) lagom till midsommar!
    Krya på dig, jag tycker verkligen synd om dig.

    ps någon som kan förklara vad OT betyder?

  • Hemligt ( fast inte längre)

    Hej allihopa!
    Vi har efter ett långt samtal i går kväll kommit fram till att vi ska skippa hela bröllopet och gifta oss borgligt utan att någon vet om det.
    Det känns som om allt planerande har varit något vi gjort efter hur alla andra vill ha det, förväntningarna är ganska stora trots att vi skulle haft ett litet intimt bröllop. Det känns mer som man har planerat en stor fest och egentligen inte haft en tanke på varför festen planeras, om ni förstår hur jag menar.

    Ville bara skriva av mig lite och dela min lättnad.

  • Hemligt ( fast inte längre)

    Hejsan svejsan!
    Nu har det gått några dagar och beslutet har hunnit sjunka in, allt känns så himla lätt och rätt helt plötsligt! Nu återstår bara att berätta för mamma om planerna, hon kommer bli lite besviken. men men, får hon bara tänka efter lite så kommer hon nog förstå.

    Skickade in hindersprövningen och anmälan om efternamnsbyte idag, någon som vet hur lång tid det tar innan man får beslutet?

Svar på tråden Stenungsund 2006