• Tessan05

    Linköpingsfruarna!

    Hej på er!
    Kunde ju inte vara med sist gång ni träffades och är tveksam om jag kommer att kunna komma på nästa träff. Beror på hur snart träffen blir av, vore kul att vara med! Jag hoppas ju på att vår lilla knodd vill titta ut innan oktober månad är slut... men hinner vi med en träff innan dess så...

    Imorgon tror jag bestämt att Linköpingsposten kommer ut, där borde det finnas bild på oss. Vi har funnits med i både Bohusläningen och Norra Skåne, men det är inget vi har sett själva :) Har beställt tackkort som borde vara klara på måndag, så i nästa vecka ska vi försöka få iväg tackkorten. Återstår att fundera lite på vilka kort vi vill förstora upp... Hur har ni gjort med förstoringar till era föräldrar?

    Ha´re gott! Kram Therése

  • Tessan05

    Var ingen bild på oss i Linköpingsposten och ingen bild på någon av er andra heller :( Letade igenom tidningen två gånger innan jag såg en liten notis om att de på grund av platsbrist inte publicerade några bröllopskort i detta nummer utan att bilderna kommer först i nästa nummer.

    Många idéer kring hur man ska göra med förstoringarna. Vi har bestämt oss för att ge bort till våra föräldrar i alla fall. Återstår bara att bestämma om vi ska göra förstoringar enbart på oss, eller där föräldrarna är med... mycket att tänka på :)

    Calice: att ta med bebisen är ju förståss oxå ett allternativ. Beror ju lite på vad de andra tycker, samt när träffen blir :)

    Trevlig helg allihopa!

  • Tessan05

    Calice: klart att jag inte missade er i förra nummret av Lkpg-posten. Var riktigt kul att få se så många ansikten som var bekanta och att alla var så fina.

    Marfa: vet inte om jag är hemma så tidigt, annars hade det varit himla trevligt. Om ni bestämmer något, skriv gärna det här i så fall, så kasnke jag hakar på. Ska nämligen vara i skolan ikväll och jag vet inte när vi kommer att sluta.

  • Tessan05

    Hej på er! I fredags kom min man, Saga och jag hem från sjukhuset. Fredagen den 30/9 födde jag en liten dotter (Saga) :) Eftersom hon föddes 4 veckor tidigt blev vi kvar på sjukhuset i en vecka... men nu är vi hemma allihopa och lilltjejen mår bra. Återkommer om huruvida jag kan vara med den 23 eller ej. Lutar nog åt att jag inte kan eftersom jag tror att mina föräldrar kommer att vara här den helgen.
    Ha det gott! /Therése

  • Tessan05

    Hej på er! Tack för grattishälsningarna :) Jag hoppas oxå att ni får se lilla Saga snart, för det hade varit kul att träffa er igen. Jag kommer dock inte i helgen, mina föräldrar åker nämligen hem först på måndag. Hoppas att ni får kul! Ha det gott! /Therése

Svar på tråden Linköpingsfruarna!