Inlägg från: hellokitty |Visa alla inlägg
  • hellokitty

    Oups, lite snabb... 2

    cheers,

    Såg bara lite av floorfiller, vi gick och käkade pizza så hann inte se hela... Men såg Maggan iaf!

    Ska inte dansa idag, dom har stängt pga novemberlov så jag får vila min stackars kropp som fortfarande har ont sedan förra veckans träning! Börjar bli gammal....

    madde och Vickan är redan här och ska äta lunch med mig snart så Ni kan ta och glömma att fika med dom idag! Jag lockade med hunkarna så kom dom direkt!

  • hellokitty

    det blev en calzone.... mums mums!

    Ja, jag får väl dansa lite framför tvn istället som du brukar göra cheers!

    Var är alla?

  • hellokitty

    Åh cheers, Tack för att du påminde mig om csi!! Visste att det var något viktigt jag skulle se ikväll men kunde inte komma på vad det var!! Typiskt mig....

    Hawaii åt jag så mycket när jag var yngre att jag tröttnat på den.... Men min absoluta favorit är en egenkomponerad: ost och tomat så klart, tonfisk, lök, färska tomater, färska champinjoner och kronärtskocka! mjam mjam....

    karln gillar pizzor med biff och bea på.... har lite svårt för det, tycker det ser ut som en enda stor sörja bara. Då kan man ju lika gärna ta biff med pommes och bea, eller?

  • hellokitty

    eller pizza med banan och curry! Urk!!!!

  • hellokitty

    oooohhhh.... csi låter spenande...

    Ja se killar, dom måste ha nåt fel på sina smaklökar....

    jag har fått tillbaka min mail nu också men det har väl du redan sett. Du har ju sånda där läskvitton som jag blir helt galen på!!! Trycker alltid NEJ på dom... Kan Du ändå se att jag läst det trots att jag trycker att jag inte vill skicka läskvitto?

  • hellokitty

    nej, jag måste försvinna en stund och fixa lite grejjer men kommer tillbaka lite senare!!

    tjingeling!
    /

  • hellokitty

    I'm back..

    Jag kanske har någon hunk ledig imorgon men idag behöver jag alla själv! Dom ska få massera mig, pilla mig skönt i håret, rensa kattlådan, städa, laga mat, göra maikyr och pedikyr på mig och dessutom ska dom showa lite för mig har dom sagt!! Dock efter CSI!

    Tråkigt det där Lucy, tyvärr förekommer mobbing på jobbet nog oftare än man tror... Jag har lyckan att nu jobba med 2 kvinnor som är helt underbara trots att jag inte skulle kalla dom vänner. Vi har en bra "arbetsanda" och snackar en massa skit men mer än så umgås vi inte. Jag gjorde misstaget att umgås med kollegor på mitt förra jobb och när en annan tjej sedan började där fick hon ALLA emot mig.. fattade nada. Antagligen är dom bara avundsjuka på dig över något.. Så är det oftast!

    Cheerio!!

  • hellokitty

    Hula hula stepp stepp stepp snurr snurr gnägg gnägg gnägg! tappetitappetitapp! Hepp Gnägg!

  • hellokitty

    Hur många nya är det på oups nu då?

    Lucy
    Gerda
    A+L
    Dallie

    Fler?

Svar på tråden Oups, lite snabb... 2