Inlägg från: Svemerikanskt bröllop |Visa alla inlägg
  • Svemerikanskt bröllop

    Lund-Malmöbor? Bröllop 2006

    Hur är det nu man säger, bättre sent än aldrig. Kul att det är så många i Malmötrakten som ska gifta sig. Vi gifter oss den 29 juli 2006. Min sambo friade för en månad sedan så vi har inte planerat så mycket ännu. Vi har bokat en kyrka och en bygdegård i Umeå eftersom jag kommer därifrån, men all planering görs här, ja cateringfirman som ska hjälpa oss finns förstås i Umeå också... Har ni planerat ngn bröllopsträff? Såg att det är bröllopsmässa första helgen i februari. Jag tänkte gå dit med min ena brudtärna, kommer jag att se ngn av er där?

  • Svemerikanskt bröllop

    Så kul ni har bestämt träff. Skulle vara kul att träffa er och prata bröllopsplaner och annat. Jag tror att jag kan på måndag. Är man välkommen? Som så många andra så är jag inte heller härifrån. Jag har lite mycket på jobbet just nu men försöker gå in på sidan ändå.

    Emma: Min sambo är uppvuxen i USA och vill ha en del traditioner därifrån. Hela hans familj bor kvar där också så de kommer säker att uppskatta det.

  • Svemerikanskt bröllop

    Är lite stressad här men vill säga en sak till som jag glömde.

    HA SÅ TREVLIGT IKVÄLL!!

  • Svemerikanskt bröllop

    J:s Darling: Fika igen? Kul!! Vad lyxigt för er som är lediga under mellandagarna.

    Kan vi inte bestämma torsdagen 29? Jag skulle jag kunna komma redan vid 15,40. Då har jag massor med tid.

    Passar det bättre på dagen så skulle vi kunna luncha tillsammans på onsdag eller torsdag. Vad säger du/ni?

  • Svemerikanskt bröllop

    Fint med lunch ute på onsdag. Jag jobbar bakom centralstationen men jag tar gärna en promenad in till stan. Det finns ett ställe som heter Gozzip. Har varit där på lunch ett par gånger och det är jättebra. Det ligger på Skomakaregatan nära lilla torg.

    Ska vi träffas 11,45 innan den stora rushen?

  • Svemerikanskt bröllop

    SimbaBimba: Så roligt att det är dags snart. Är allting klart? Hur känns det? Hur ska du göra för att inte gråta under vigseln?

    Om vi inte ses innan ditt bröllop så önskar jag dig all lycka och hoppas på att vi kan träffas senare.

  • Svemerikanskt bröllop

    Hej hej igen

    Hoppas alla har haft en bra jul. Lite trögstartat så här på tisdag morgon.

    Phu 76: Jag kan fortfrande ta en lunch på stan på onsdag, jag tror Jespers Darling också kunde det men inget är bestämt.

    Mitt förslag var att vi kunde äta lunch på gozzip, men vilket café eller lunchställe som helst passar så länge det är ganska nära centralstationen.

    På onsdag em. kan jag tyvärr inte men på torsdag em. passar det bättre. Tycker det skulle vara kul att träffa några av er.

  • Svemerikanskt bröllop

    Glüklich: Hur gör du dina egna inbjudningar? Jag gjorde svarskort som matchade de kort vi tänkte köpa och min kära blev helt förtjust och tycker att jag ska göra inbjudningskorten också men jag vet inte om jag fixar det. Skulle vara kul att själv stå för designen men då vill jag att dete ska bli snyggt.

    Är det någon som har förslag på en dag för en fika? Det är så mycket som jag vill fråga er gällande alla förberedelser.

  • Svemerikanskt bröllop

    Hur gör man?: Roligt att din man är asiat, det är min brors fru också. Hon är budhist så de gifte sig i ett budhisttempel, jättefint. Jag var själv inte där (de bor lååångt bort och framförhållningen var dålig) men de verkar ha så fina cermonier vid bröllop.

    Jag avvaktade så ni kunde bestämma en dag, jag har ganska upptagna kvällar så jag vet att jag är svår att bestämma saker med. Det skulle vara roligt att komma, jag ska försöka men tittar in på sidan och ger bättre besked på måndag.

    Gott Nytt År på er allihop!

  • Svemerikanskt bröllop

    Så många nya inlägg! Jag kan bidra med att jag kommer precis ha fyllt 29 när vi gifter oss. Min man kommer att vara 33.

    Tänkte höra om ni kan hjälpa mig med en sak. Jag har hittat en klänning som jag tycker passar mig. Problemet är att mannen i butiken sa att de inte ska ta hem fler klänningar av det märket p.g.a. problem vid tidigare leveranser, vilket betyder att jag inte kan beställa en om denna köps av ngn annan. Mina brudtärnor bor i Umeå resp. Kiruna så de kan inte vara mina rådgivare. Jag har inte tittat på så många klänningar men trivs verkligen i denna. Det hade varit två spekulanter på den de senaste dagarna men klänningen hade varit för liten för dem. Så nu känner jag att jag måste bestämma mig snabbt. Ska jag chansa och kolla in andra butiker innan jag bestämmer mig eller ska jag slå till? Jag testade klänningen första gången i november och har hela tiden jämfört allt med den. Det var den första klänningen jag provade och ingen annan klänning har fått mig att känna mig finare men å andra sidan har jag inte provat så många och det känns som att jag borde det även om jag har hittat en som jag vill ha.

    Simbabimba: Försök komma in på tisdag på fikat, om inte annat så för att få lite "brud"-support. Jag vet inte om jag själv kan vara där men jag är övertygad om att du kan få det lilla extra stödet som jag tror du behöver.

Svar på tråden Lund-Malmöbor? Bröllop 2006