• jajj@

    Lund-Malmöbor? Bröllop 2006

    Tack för igår, det var trevligt att träffa er alla! Jag har ju tittat lite i smyg på er tråd men inte vågat ge mig tillkänna... Jag blev i alla fall inspirerad av er, så när jag kom hem satte jag och min sambo oss ner och bestämde oss för att sluta vela om hur vi vill ha det och istället bara bestämma oss för en sak och hålla oss till det. Nu ska vi gå och titta ut ringar i helgen, någon som har ett bra tips om vart man kan gå? (Förutom guldfynd)

  • jajj@

    Hej ~emma~!
    Vi har redan varit och tittat på ringar, men det var i Uppsala och det är lite långt till den affären nu och broschyrerna försvann när vi flyttade hit. Vi tänkte först få ringar gjorda, men sen hittade vi snygga ringar. Vi bestämde oss för ringar i vit guld som var släta och varken helt platta eller rundade, men nu vet jag ju inte vad de heter... Därför tänkte vi att det är lika bra att börja om från början igen. Grejen var att vi inte ville förlova oss innan vi hade spika bröllopsdatum, men nu kom vi fram till att vi kan förlova oss även om det råkar gå lite mer än ett år innan brölloppet. Vi kollar på Pernols guld till att börja med, tack för tipset. Blr det billigare om man beställer dem på internet?

  • jajj@

    tack för tipset lillabunny! hon hade bara ett par ringar där, kan hon ta hem andra om man vill ha?

  • jajj@

    Hej lillabunny och ~emma~!

    Så lustigt, samma rngar som vi har tittat på!

  • jajj@

    Ska ni fika den 25:e? Jag följer gärna med om jag har tid då. Vi är några från Smurfens tråd som ska träffas den 17:e (tror jag att det var). Tänkte om någon annan ville följa med då...

    ~emma~ Ingen förlovning än, vi har inte haft tid! Vi ska göra ett nytt försök att prova ut ringar, men vi är ganska säkra på vilka vi vill ha nu. Dock vill vi se dem "live" igen innan vi bestämmer oss. Smart att beställa dem från internet, det verkar bli mycket billigare så. Sen har vi bestämt att det blir bröllop i augusti, fast nästa år. Så lite längre har vi kommit i alla fall

  • jajj@

    ~emma~
    Vi tänkte gifta oss och ha festen på min sambos mammas gård, så vi behöver inte boka så mycket mer än mat, datum och vigselförrättare . Vi kom på att det kändes lite onödigt att betala pengar för lokal och så när de har ett alldeles underbart ställe som är gratis. Vad jag helst av allt skulle vilja boka är vackert väder så att vi kan vara ute också... Vi har ju egentligen kommit en bra bit i planeringen, så det är bara att spara den till nästa år .

    Vi ska också ha ringarna i vitt guld!

  • jajj@

    Skulle det förresten vara en bröllopsmässa här snart? Var hittar man den i så fall?

  • jajj@

    Tack för tipset ~emma~! Och roligt med ringarna. Jag har hela tiden tänkt att det skulle vara snyggt med en lite smalare vigselring och den med många stenar på är jättefin! Har även tittat på en annan, så jag får se vilken av dem det blir.

    Kom gärna och fika med oss om du har tid, fika kan man som sagt inte göra för ofta

Svar på tråden Lund-Malmöbor? Bröllop 2006