Inlägg från: Glücklich |Visa alla inlägg
  • Glücklich

    Lund-Malmöbor? Bröllop 2006

    Vi är nog tyvärr Bridezillas...har aldrig trott att jag skulle bli så här besatt!

    Gick förbi en tobakaffär på lunchen och såg till min glädje att de hade två bröllopsmagasin! Jag som letat överallt! Hoppade upp och ner av lycka och min arbetskamrat sa till mig att jag lika gärna kunde köpa båda, eftersom jag inte kunde välja vilken... Så nu är kvällen räddad!

  • Glücklich

    OJ! Hur har ni lyckats hålla nere kostnaderna så? Vår budget är på 86000 och då är inte ngn bröllopsresa inkluderad...

  • Glücklich

    Jag ska göra min frissa hos Jenny & Jessica på Slottsgatan. Jättebra och verkligen lyhörda!

  • Glücklich

    Godmorgon på er! Vi ska inte heller bjuda barn på bröllopet och har skrivit "Respektektera vårt önskemål om ett barnfritt bröllop" med liten stil allra underst. Så behöver det inte sticka i ögonen på folk, men ändå så att de vet om det.

    Var går egentligen gränsen för barn?

  • Glücklich

    Ang. uppsättning så kommer min kostar 600kr/timmen, vilket blir ca 1200 eftersom frissan sa att det tar ca 2 timmar. Tärnornas uppsättningar kostar bara 450 kr/h, men vad är det egentligen för skillnad? Känns som att de drar på pris bara för att det är en brud med i bilden...

  • Glücklich

    Vårt band kommer efter middagen (som vi beräknat och hoppas slutar vid 22-tiden...) och stannar till 1 ngn gång. De kostar 9000. Vi ska inte ha DJ sedan utan laddar väl iPoden med en spellista och drar den till högtalarna.

  • Glücklich

    ~emma~: Ja, jag kommer att få en provuppsättning, samt att jag alltid klipper mig där och de vet alltid exakt hur jag vill ha det utan att jag knappt säger ngt.

  • Glücklich

    Frack ska min blivande ha, men gästerna mörk kostym.

  • Glücklich

    Vad är det för skillnad på frack och frackcoat? Det skiljer en hel del på uthyrning nämligen...

  • Glücklich

    Jespers darling! Din ring låter jättefin!

    Själv råkade jag ut för en fruktansvärd upplevelse när jag och "mannen" skulle kolla på förlovnings- och vigselringar häromdagen.

    Först gick vi in på Hugo Nilsson på Södertull och fick en så hemskt bemötande att min sambo sa att vi absolut aldrig ska handla ngt av den ragatan... (sorry språket!) När jag sa hur jag önskade att mina ringar skulle se ut så bara sa hon: "Nej, usch vad fult! Nej, så kan du inte ha det!" och fortsatte i all evighet om hur fel jag hade och hur ful det skulle bli. Jag blev helt paff! Så kan man väl inte säga till en kund? Jag ska inte ha några konstiga ringar eller så.

    Därefter gick vi till Harald Nilsson och fick ett lite bättre bemötande, men ändå inte så som vi kände att vi som kunder skulle känna. Jag vill inte känna mig dum och behöva ställa tusen frågor för att få bra service!

    Därför gick vi sedan till MK Juvel där vi vet många som fått service och de var jättevänliga och tog sig tid med oss och gjorde minsann inte narr av mig och min drömring... Dessutom verkade det bli billigare på MK Juvel i slutändan, för de skulle göra lite av jobbet själva istället för att beställa ringen färdig.

    Någon mer än jag som upplevt dåligt bemötande? Jag tappade helt sugen ett tag, men jag är så glad att min sambo övertalade mig att försöka på MK Juvel innan vi gick hem. Annars hade jag nog deppat hela helgen...

Svar på tråden Lund-Malmöbor? Bröllop 2006