Inlägg från: Hur gör man? |Visa alla inlägg
  • Hur gör man?

    Lund-Malmöbor? Bröllop 2006

    Svemerikanskt bröllop: Jag tycker det låter som om du redan har bestämt dig ;) Om du känner att den klännigen är rätt så tycker jag du ska ta den. och sen ska du inte gå ut och titta mer! :D Lycka till!

  • Hur gör man?

    Svemerikanskt bröllop: Har du någon bild på klänningen så man får se? Jag ska inte köpa den. ;) Min mamma ska sy min!

  • Hur gör man?

    ~emma~ : Tack för förklaringen! ;)

    Såg att du kommer att vara 25 när du gifter dig. Jag kommer att fylla 25 veckor efter att vi gift oss. så vi är lika gamla :)

    Hoppas alla får en underbar nyårsafton! Vill bara säga att jag tycker alla här är så snälla och trevliga! Jag har berättat för min sambo atta alla är så trevliga, så han funderar t.o.m. på att gå in här på BT! :D Jag har ju precis börjat skriva här, men jag kände mig välkommen direkt! TACK för det!!!

  • Hur gör man?

    Jag ska gifta mig på midsommarafton 2006 (23/6)
    Jag ska försöka övertala honom. Ha sa till mig i bilen igår att han trodde att det var flera killar här inne, men att han bara var tråkig ;) Än så länge har jag stått för det mesta av planeringen. Men jag tror att han hade tyckt det var kul att kunna ställa lite frågor själv. Ska försöka övertala honom! :D

  • Hur gör man?

    Ja... planernigen blir väl mest från min sida. Precis som du skrev. Jag tar fram ett par alternativ och visar honom. :) Men han är faktiskt intresserad han med. Vi ska snart till Sthlm och då ska vi även kolla lite på ringar. DÄR är han bestämd! Han har en idé om hur MIN ring ska se ut... Och vi har väl inte riktigt samma tanke... Men vi får väl se ;)

    Hur går det med din planering då? Vi ska ju gifta oss ganska nära i varandra i tid. Hade varit kul att höra hur långt andra har kommit! :)

  • Hur gör man?

    OJ! Inte alls så långt! Jag har designat min klänning själv, men ej hittat det rätta tyget än. Utsett två tärnor. Ev ska jag ha 2 till. Bestman är klar. Kyrka bokad. Maten klar (mer eller mindre) Min andra klänning är inte klar. (Jag ska ha två!) Ringar har vi inte tittat på än och lokalen/restaurangen är inte heller klar... så det är en hel del kvar faktiskt.

    Precis som du säger inbjudningar, skor, underkläder m.m. har jag kvar. Inbjudningarna är jag mest orolig för. Ha

  • Hur gör man?

    (Vet ej vad som hände!!! Datorn hoppade till. Jag fortsätter:)

    Har du några bra tips på inbjudningar?

  • Hur gör man?

    Jag glömde fråga. Vilken kyrka ska ni ha? :)

  • Hur gör man?

    ~emma~: Västra Skrävlinge kyrka blir det för oss. Hur många gäster vet jag ej än, men nånstans mellan 100-200. Ja! Förslag på inbjudningar vill jag gärna ha! Vi tänkte också skicka ut inbjudningar i början av mars. Tror det blir rätt lagom. "Problemet" är att min sambo är asiat, så vi har en massa regler att följa. Kan berätta mer på fikan. (Klart jag kommer!!) Vi måste få en del beslut tagna av hans pappa och han är utomlands och kommer inte förrän i början av februari. Så mycket ligger på is... tyvärr...

  • Hur gör man?

    hjartat73: Vad kostar en sådan kurs? Vet du var man kan få mer information?

    Gott Nytt År ALLA!

Svar på tråden Lund-Malmöbor? Bröllop 2006