• ~emma~

    Lund-Malmöbor? Bröllop 2006

    Svemerikanskt bröllop - låter inte dumt med sex veckors semester! Jag vet inte hur mycket jag kommer att kunna ta.

    Ska bli kul att ses ikväll!

  • ~emma~

    Smurfen:
    Fika ikväll kl 18 på Coffee Maniac:

    ~emma~
    hjartat73
    Puh76
    jespers darling
    *Smurfen*
    Hur gör man?
    Svemerikanskt bröllop
    SimbaBimba
    Bettan, Skåne

    hjartat73 - hoppas att han mår bättre snart!

    Puh76 - hur mår du idag?

  • ~emma~

    Vad synd att ni inte kan komma. Men det kommer säkert en ny fika snart! Nä, nu får man göra sig iordning... hej så länge!

  • ~emma~

    Hej hej, tack för igår! Det är nog caféet som du är skyldig, Svemerikanskt bröllop! Hihi, märkte inte ens att du glömde att betala - du också!.

    Igår kväll när jag kom hem, satte faktiskt sambon och jag oss ner och gick igenom planeringen i två hela timmar. Halleluja! Och idag ska vi prata med en guldsmed. Han har väl bestämt sig för att involvera sig lite mer - kul!

  • ~emma~

    Vad kul jajj@! Det beror lite på vad ni har tänkt er för ring. Väljer ni Schalins ringar kan det vara bra att prova dem i någon affär och sedan beställa dem billigt från nätet. Vill ni designa lite själva kan många guldsmeder hjälpa er med det. En bra start är kanske att gå till Pernlos guld på Östra Rönneholmsvägen, de har ett ganska stort urval av ringar.

    *Smurfen* - tack! Du måste också hålla oss uppdaterade! När var det du skulle titta på lokalen?

  • ~emma~

    jajj@ - Ja, det blir ganska mycket billigare på nätet. Det finns massor av återförsäljare. www.hellkes.se har de billigaste jag har hittat.

    *Smurfen* - vad spännande, då är det ju bara om ett par veckor! Nej, vi har inte kollat på något annat än. Ska försöka lösa det med restaurangen vi bokat först *hoppas hoppas hoppas*.

  • ~emma~

    Jag har uppdaterat mina bilder om ni vill kika: spaces.msn.com/members/emmasutrymme/PersonalSpace.aspx%24&_c11_PhotoAlbum_spaFolderID=cns!1p_GQnUMHDyXSodXUZ0iaUhQ!152&_c=PhotoAlbum

    Till exempel har jag hittat en bild på en klänning som är mkt lik den jag suktar efter. Vad tycker ni? (Det är den som är ivoryfärgad).

    Det hade varit kul att ses igen snart! Skönt hjartat73 att din son börjar må bättre.

    Det var någon som bad mig lägga ut en länk igår, kan inte komma på vad det var! Någon med bättre minne än jag?

  • ~emma~

    Vad intressant med den asiatiska traditionen, det måste du berätta om sen! För mig börjar det gå riktigt bra nu, vi börjar få tummarna loss, haha. Igår gjorde vi mallar till inbjudningskorten, de kommer att gå i lila och beige. Svårast är innehållet tycker jag! Så mycket att tänka på... Och så vill vi ha "silkespapper" inuti, men dem kommer nog inte skrivaren att acceptera. Hmmm... Hur går det själv med inbjudningarna?

    Vi ska till guldsmeden om ca tio minuter, jag rapporterar när vi kommit hem! ;)

  • ~emma~

    jespers darling - den är ju underbar! Tänker lite på Carrie Bradshaw i sex and the city. Priset är ju riktigt bra också!

Svar på tråden Lund-Malmöbor? Bröllop 2006