Inlägg från: Hur gör man? |Visa alla inlägg
  • Hur gör man?

    Lund-Malmöbor? Bröllop 2006

    våra ringar har oxå raka kanter. Jag tycker det är så snyggt!

    Ja, ev. gör vi fotograferingen vid provuppsättningen. Vi har ju två cermonier, middagen, och innan kyrkan har vi en "lek" som asiaterna gör... så jag vet inte riktigt hur vi skulle hinna med en fotografering oxå... Ev. ska vi va i kyrkan redan kl. 12... Med "leken" innan dess... Skulle vi hinna med fotografering oxå så tror jag att jag skulle få gå upp 5 på morgonen...

  • Hur gör man?

    Vi tror att vi ska kunna lösa det fotograferingen samma dag), med en hel del pusslande...

    Leken... hur ska jag förklara... I VÄLDIGT korta drag: Bestman ska "förhandla" med hedersbrudtärnan om en viss summa för att hon ska öppna dörren för brudgummen. Sen får hon den summan. Vi kommer att ha en fotograf med under leken, men inte samma som tar porträtt-fotona.

    En annan fråga till er.
    Jag funderar på att ha min mammas brudklänning. Hon gifte sig Midsommarafton (som jag!!!)-75. (Lite vintage då ;))Den är väldigt annorlunda. Långa ärmar och visar inte speciellt mycket hud. Men å andra sidan behöver man väl inte göra det i kyrkan. Jag byter ju om till en annan klänning sen. Tyget är väldigt snyggt och storleken passar mig perfekt. Behöver bara sy in den pyttelite på ett ställe! Vad tror ni? Ser i alla mina tidningar att det inte finns så många långärmade klänningar nu för tiden...
    Råd och tips, tack???

  • Hur gör man?

    Tack för tipsen! Jag har funderat fram och tillbaka... Enda "problemet" är att den är långärmad. Man känner sig väldigt påklädd. Jag hade först tänkt mig en helt axelbandslös, så det är stor skillnad... Men det är sant. Känns mysigt att kunna ha den och att den verkligen passa perfekt!

  • Hur gör man?

    ~emma~ Nej, de ska förhandla hemma hos mina föräldrar. Jag kommer att sova där natten till bröllopet.
    Klänningen är ganska enkel, lite typ kina-krage (fast utan knappar och så...) Det är ett mönstrat tyg (vi vitt) typ brokad... skuren under bysten... det är skitsvårt att förklara. Den är hellång inte jättevid kjol, men med en underkjol så får man lite prinsess-feeling tror jag ;) Jag kan fixa en bild på den, men jag vet inte hur jag ska kunna visa den för er...

  • Hur gör man?

    ~emma~ Ja, det skulle kunna funka. Jag får ta mig en titt på det lite senare. Har inte bilden hos mig just nu

  • Hur gör man?

    Puh76: Glöm inte mig... 23/6 :)

    Jag provade min mammas klänning igen igår. En av mina tärnor och min kusin var där. De tycker absolut jag ska ha den! Så det blir nog den!
    Tack för era råd!!! :D

  • Hur gör man?

    Jag tycker det ser bra ut :D

  • Hur gör man?

    ~emma~ Det var nog jag som rekomenderade Alaska Guld till dig... Vi gjorde våra förlovningsringar där och kommer antagligen göra våra vigselringar där med. MEN om man ska göra en egen design så måste man vara supernogrann i beskrivningen. Han kan även kopiera andra märkens desig, ex. schalins om ni vill det. Lycka till!

    Jag följer gärna med den 25:e!

  • Hur gör man?

    :D Den påminner faktiskt om min blivande svägerskas bukett...
    Var hemma hos dem igår för lite information om bröllopet... Det var inte så lite... helt snurrig... ska försöka reda ut en del begrepp i mitt huvud. Kan berätta mer på fikan den 25:e. Hur många är det som kommer?

  • Hur gör man?

    nja... frän början, ja, men sen förklarade vi ännu nogrannare och då gjorde han nya som blev perfekta!

  • Hur gör man?

    Försök leta runt efter en klänning du vill ha, se vad den kostar, se om du vill lägga ut det på en ny klännig.

    Du har ju fortfarande lite tid på dig :)

  • Hur gör man?

    ~emma~ Vad kul att ni beställer era ringar därifrån! Det kommer vi säkert oxå att göra!

  • Hur gör man?

    ~emma~ Grattis till klänningen! :D

Svar på tråden Lund-Malmöbor? Bröllop 2006