Inlägg från: SimbaBimba |Visa alla inlägg
  • SimbaBimba

    Lund-Malmöbor? Bröllop 2006

    förstår inte varför det inte fungerar

  • SimbaBimba

    nu skall det funka! annars ger jag upp! ;)

  • SimbaBimba

    Va kul att det fungerar yippie :) Så nu har ni sett Simba och nu vet ni också vart mitt Simbabimba kommer ifrån ;) Bettan- han är en perser...just då nyrakad hahaha Han är som min son =)
    Hjärtat73 yes det är en tårta...vår förlovningstårta...vi förlovade oss i september i Belgrad och de fixade en fest till oss med tårta och champagne och allt annat som hör till....jag visste ju inget så jag var under chock! Ses vi imorgon?

  • SimbaBimba

    Som ni säkert har märkt så dök inte jag upp idag..har precis kommit hem ifrån jobb och är helt slut efter all julhandeln..ni anar inte vilken dag...är helt färdig! Hoppas ni haft trevligt och att vi kanske hinner träffas innan min dag :)

  • SimbaBimba

    Är det bara jag som ändrar mig hela tiden?? Får spel på mig själv;) Ena minuten vill jag ha håret uppe andra nere. Ändrar mig från det ena till det andra typ 10 gånger om dagen detta är ju helt sjukt! Har egentligen bokat en frisör för att sätta in löshår och för att ha håret nere...idag bokade jag en ny frisör för att ha håret uppe...och nu sitter jag och ändrar mig igen...hjääääälp jag får paniiiik på mig själv..

  • SimbaBimba

    oh Emma skönt att höra att man inte är ensam om att vela och tack! Men visst är håret viktigt det kan förstöra allt om det inte är 100....jag hoppas så att det blir snyggt. usch så jobbigt. Har du kommit någon vart med klänningen?

  • SimbaBimba

    Men du skulle väl ändra den gamla var det inte så? Hur ser den ut och har du sett någon modell du skulle vilja ha? Vad gäller hår så är det nog antingen eller för mig...och just nu lutar det åt uppsatt fast med typ stylad snelugg...;) men fråga mig igen om 10 min...hahahahaa

  • SimbaBimba

    kan säga så här och nu har jag precis sett Victoria Secret modevisningen på 3an. Där alla hade långt löshår i samma frisyr som jag hade tänkt mig...så självklart är jag skit sugen på det nu igen...får sppeeeelll!
    Jespers darling: har bokat en tid hos en afro-salong i Malmö där insättning av hår + styling + sminkning (inkl provuppsättnig och provsminkning) går på 1.800:- håret tillkommer med 650:- Fan, nu vet jag inte vad jag skall göra...igen..

  • SimbaBimba

    Tror inte att jag kan då heller...det är ju helt crazy nu både före och efter jul...men kan jag så kommer jag. Annars kan jag säkerligen veckan efter nyår alltså veckan då jag GIFTER MIG......kommer kanske att vara helt galen då hahahaaa God Jul och stor kram på er alla :)

Svar på tråden Lund-Malmöbor? Bröllop 2006