Inlägg från: SimbaBimba |Visa alla inlägg
  • SimbaBimba

    Lund-Malmöbor? Bröllop 2006

    God Jul allesamman...hoppas ni får en mysig dag med familjen.

  • SimbaBimba

    Men Guuud så många som har maginfluensa...jag får panik, ni förstår att jag gifter mig nästa lördag...det är ju bara 11 dagar dit..jag är livrädd för alla sjukdomar som går....

  • SimbaBimba

    har ni helt glömt bort mig?? jag har ju bara 10 dagar kvar...och tänk om det snöar så här mycket? Det är ju jättefint...men det är ju helt sjukt...mina skor, min klänning, mitt hår....på tisdag har jag min provuppsättning, kanske jag kommer till coffee maniac så ni kan säga vad ni tycker?? hmmm vi får se om jag hinner...börja bli liiiite stressad..behöver stöd....pleeeazze

  • SimbaBimba

    äntligen ;) trodde ni hade glömt mig..
    jag försöker andas men shit..va nära det är nu och det är så mycket att tänka på!
    hjärtat73 Sankt Johannes kyrkan
    Va tror ni...tror ni snön håller i sig?? Vilken fråga, hur skall ni veta det?! skall försöka komma på tisdag.
    Det är så mycket nu sista veckan, nu har jag ändrat frisör igen, men har haft strul med make uppen...kanske fixat nu, men inte säkert än och har inte provat sminkningen heller...undrar om det blir precis som jag vill ha det...hoppas det. Har en massa bilder på uppsättningar skall försöka lägga ut dem på min sida så ni kan se...nu måste jag hålla farsan sällskap. Han har kommit nu...skriver mer imorgon. Sov gott..

  • SimbaBimba

    hjärtat73 tror att det blir håret uppe, bokade av den andra salongen och bokade om larsson & lange igen ;) mycket klydd men jag hinner ändra mig igen....hahaha
    smurfen jag är 33 och min blivande man 36.

  • SimbaBimba

    I'm back :) nä hjärtat73 jag har jobbat och slitit hela dagen. Skulle vara ledig hela nästa vecka, men även om jag har stressat halvt ihjäl mig både idag och igår så är jag inte klar så att jag får gå in och jobba på måndag också.
    Sen har jag fullt upp med alla förberedelser, men jag skall försöka komma förbi på tisdag i alla fall.

  • SimbaBimba

    hmm tänkte boka någon skön behandling till fredagen innan brölloppet men sidan ligger nere..typiskt..tänkte att det hade varit skönt att få en helkroppsmassage och kanske en ansiktsbehandling dagen innan, bara för att varva ner..ingen som är online nu visst...om vi inte hörs innan så ha en trevlig kväll imorgon allesamman och Gott nytt år!

  • SimbaBimba

    Merry new year! För mig är det nu bara 6 dagar kvar! helt otroligt. Wooohaaa! Har suttit och klottrat ner i almanacka allt jag har att göra denna veckan (en hel del men ändå inte så farligt...)börjar kännas pirrigt..

  • SimbaBimba

    hmm tror det...men det vet man inte.. tror att jag märker det först efter jag varit i lokalen, dukat och förberett allt...då vet jag om jag missat nåt! ;)

  • SimbaBimba

    ja hjärtat73 hon kommer.
    Så hur går det för dig? har du kommit någon vart sen sist?

  • SimbaBimba

    Hallåååå :) hur är det med er idag? ni skulle bara visst hur jag har haft det...vaknade med fjärilar i magen imorse och har haft dem hela dagen...helt sjukt nu är det ju 5 dagar kvar!!! Har precis varit och handlat det sista vi skulle handla till festen, dvs läsk, kaffe och bubbelvin till välkomst drinken. Så imorgon är det dax för provuppsättningen, kanske provsminkning och skall försöka bestämma mig för vilka smycken jag skall ha. Och sen skall jag försöka fika med mina BT vänner...något ni vill att jag skall ta med?

  • SimbaBimba

    smurfen: har inte varit så nervös hittils, kanske för att jag har varit så upptagen med jobbet men idag har jag kännt mig riktigt nervös...pirrig och allt ...men härligt ändå
    svemerikanskt bröllop: fin och enkel klänning den blir säkert jättefin på dig!
    hjärtat73 Hoppas din son blir bättre snart och va kul att ni skall beställa menyn nu..om det är någon som vill ha tips om cateringfirma så är min SUPERbillig och snart kan jag tala om för er ifall det är gott också ;)
    Till alla er andra vill jag säga ang vikten...va inte oroliga när det börja närma sig så rasar kilona utan att man gör något...tror jag har gått ner 2-3 fast än jag ätit som vanligt...det är nog stressen ...lite som när man är nykär :)

  • SimbaBimba

    Det är en cateringfirma som gör maten på min mamma´s väninnas jobb och som tillhör Sodexo koncernen...dem är verkligen jättebilliga! Har hört att de gör jättegod mat vi får väl se...:)

  • SimbaBimba

    emma jag tror inte man fattar förrän de närmar sig och så har jag haft så himla mycket att göra på jobbet så jag har inte haft tid att tänka på det bara. Men nu tänker jag för fullt, försöker komma ihåg allt som skall göras och handlas och fixas osv. Men va inte avis...tiden flyger och innan du minst anar det så är det din tur :)

  • SimbaBimba

    har skrivit in på varje dag i almanacka vad jag skall göra: ex imorgon ser det ut så här:
    - guldsmeden (lämna in förlovningsringar för polering)
    - Gå förbi blomsteraffären och lämna sidenband
    - Köpa present till väninnorna som skall sjunga
    -13.00 håruppsättning
    - Ringa Ultimate cake för att avtala tid för hämntning av tårta
    - Boka nagelbyggning
    18.00 BT träff

  • SimbaBimba

    Det kan nog vara rätt skönt att vara ledig några dagar så att man inte stressar in i det sista...men allt tar tid. Jag har i och för sig planerat hela brölloppet på bara 3månader plus att den senaste månaden har jag i princip inte gjort nåt annat än jobbat så att jag kanske har mer saker att göra. Men sen så skall man ta allt till lokalen, fixa dukning, dubbelkolla alla leveranser, genomgång med serveringspersonalen, hämta blommor, packa till hotellnatten ...det är ju en hel del saker att fixa...

  • SimbaBimba

    Som ni märkte så hann jag inte dit i alla fall :( sorry..har sprungit runt med ärenden hela dagen så det blev ingen fika. Provsminkningen blev jätte jättebra, jag är såå nöjd..håret är svårt att säga, det var ingen uppsättning som jag hade kvar när jag gick därifrån utan vi pratade mest igenom det, satte upp det med klämmor och sen ner igen så hjärtat73 jag har ingen bild. Svårt att avgöra om jag tycker att det kommer att bli fint för att håret skall sättas på spolar och kommer att se helt annorlunda ut än vad det gjorde idag så jag kan faktiskt inte säga om det kommer att bli supersnyggt...men jag hoppas verkligen det! Hittade ett par snygga örhängen också som jag tror kommer att bli bra...svårt att vara 100, man måste ju se allt samtidigt tror jag...

  • SimbaBimba

    nu är jag här! om ni bara visste vilken lång dag...vi åkte iväg med alla grejerna till lokalen kl.10,00 imorse och kom hem för ca 40 min sen! helt sjukt mycket att göra..men fy va snyggt allt blev! Det är ju helt klart långt över förväntningarna. Massor med ljus överallt, dukningen blev jättebra, rosblad, värmeljus, ett stort rött hjärta bakom vårt bord...allt super snyggt...:) skall visa er bilder sen..
    Nu är det inte mycket kvar alls, fixade vaxning och naglar idag..(kan knappt skriva hahaha) så imorgon är det smågrejer och packning till bröllopsnatten sen är det daxx!!!!! håll tummarna för mig stor kraaaam

  • SimbaBimba

    Hej alla blivande brudar...nu är det sista kvällen som ogift för mig, känns fortfarande overkligt vet inte om jag har fattat det än faktiskt. Jag hoppas allt går bra imorgon och att det når upp till mina förväntnigar...hoppas håret blir bra ;) och allt annat också.. Jag skall försöka lägga ut några bilder så snart som möjligt. Under tiden, fortsätt med era planeringar och håll tummarna för mig.. stor kram från en pirrig snart fru :)

  • SimbaBimba

    HÄR ÄR JAG!!!!!!!!!:)
    Tack för ni tänkt på mig flickor. Allt gick jättebra..men det var inte alls som jag hade tänkt mig...kändes så overkigt allting på något sätt.
    Håret blev skitbra, klänningen satt super, ringen var GRYMT SNYGG och den glittrar som faaan hahahaa Lokalen blev så otroligt vacker och alla hade supertrevligt. Maten blev bra och blev över, tror vi hade till 150 personer...vi fick jättemycket presenter och alla precis alla var jättefina. Det enda som inte var bra var DJ´n, han var kass! men det löste vi genom att hota honom hahaha Två av mina väninnor sjöng brudvalsen live (det var min överraskning till min man!) och det blev sååå fiiint... Flickor hoppas ni får en lika underbar dag som vi fick när det blir er tur...lägger ut bilder så fort som möjligt...men nog efter resan, vi åket på torsdag...puss och kram

Svar på tråden Lund-Malmöbor? Bröllop 2006