• Grisen-06

    Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!

    Hejsan alla Kristianstadsbrudar!

    Jag gifter mig i Åhus den 29/7.

    Amy1 >> Var ligger & Co ? Hur mycket tar de för en provuppsättning?

  • Grisen-06

    Amy1 >>

    Tack!

    Vad kul att du gifter dig samma dag! N Åsum är så fin! Jag är döpt där och vi hade tänkt ta N Åsum om inte Åhus var ledig.

    Jag har inte avbokat tiden på Hair-Line än, men jag kommer nog att göra det, för min sömmerska sade också att hon fick dåliga vibbar av dem.. Tur att ni sade ifrån! Jag har bokat tid hos just Myran & Malkolm för konsultation, så får jag se vad de säger. Vet du om de är bra? Är de som "hoppat av" därifrån bättre? Jag har tid hos en tjej som heter Emma.

  • Grisen-06

    Amy 1 >> Kul att Emma är bra! Jag är så glad att jag har bytt till dem i stållet.. Ja, de är dyrare än Hair-Line, men det verkar ändå mycket billigare än t ex Capelli.

    Jag är uppvuxen i Kristianstad (Helgedal/Hedentorp) men bor numera i Uppsala. Jag längtar dock tillbaka hem till Skåne - jag tror att jag flyttar tillbaka om några år. Jag är 24. Är du från Kristianstad från början?

    Min-Ah
    Jag förstår att du hänger kvar här! Det är tur för oss också, för det är så värdefullt med goda råd från folk som redan har haft sin stora dag!

    Gifte ni er i Rinkaby kyrka? Min kompis gifte sig där i somras, och gud så fin den kyrkan är! Jag hade ingen aning om det innan.

  • Grisen-06

    Amy1

    Jag pluggade i Lund och sedan bestämde jag mig för att plugga ännu mer, men då var jag trött på Lund och valde därför Uppsala. Det är alltid kul att se något nytt! Första dagen i Uppsala träffade jag min blivande

    Vi har bokat lokal, Kastanjelund i yngsjö. Klänningen skall jag låta sy upp i Kristianstad. jag skall träffa sömemrskan i jul. Forograferar gör en kompis till en kompis som är jätteduktig! Gästlistan är nästan klar och vi har bestämt hur inbjudningarna skall se ut. Tror att vi skickar ut dem i februari. Jag har pratat med Solhaga om bukett. Transport är jag osäker på, men jag tycker inte heller att det är något som är prioriterat..

    Hur långt har ni kommit? När hade ni tänkt skicka ut inbjudningarna? Vad har du tänkt dig för bukett?

  • Grisen-06

    Hej!

    Vad mycket det har hänt sedan sist - jag har inte kunnat kolla datorn på ett par dagar..

    Blivande fru Roos>> hihi, vad kul att du hittade mig här inne!!! Du måste vara jättenervös nu när det är så nära inpå... Håller tummarna för att allt går bra!

    Amy1>> Ditt frisörpaket verkar jättebra ju!!! De låter seriösa till skillnad från Hair-Line.... Deras upplägg påminner lite om Myran & Malkolm. Jag skall dit på tisdag, och då får jag mer exakt pris. Jag har två tärnor och jag vet inte om jag skall betala för dem. De blir ju ganska mycket. Vad tycker ni?

    Amy1, vad fina alla dina saker är: tiara, klänning, inbjudningar!

    Ja, Kastanjelund känns jättebra, för de är så trevliga och det är så mysigt där! Vi kommer att vara 60-70 personer, tror jag.

  • Grisen-06

    Hej alla!

    Jag har inte varit uppkopplad på länge och har inte hunnit läsa igenom alla inlägg sedan sist, men jag skulle bara vilja passa på att önska alla gott nytt år!

    Blivande Fru Roos >>
    När vi bokade Åhus kyrka frågade vi, och då sade de att den heter "Åhus Sankta Maria Kyrka".

Svar på tråden Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!