Inlägg från: Grisaknorr |Visa alla inlägg
  • Grisaknorr

    Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!

    Hej Tjejer !

    Förlåt att jag inte kom i tisdags !! Men jag är sjuk Hostade i morse å fy för i i .... va äckligt ! D lossnade nått läbbigt å jag häll på å spy ! Nu sitter jag med värre feber än jag hade i början på veckan !! Har väl mig själv å skylla för jag vilar inte, men hur lätt ä d med 6 ungar !? Men idag när Mogge är hemma tänker jag kurera mig.
    Tror tyvärr inte jag kan komma imorgon heller.... Gumsigos, du vill ju va frisk nu. Jag låter som en bandsåg å hostar läggiga saker. Men gå i skogen skulle jag nog inte fixa ändå. Ganska orkeslös.

    Den 10de, Marie.... usch, vad jag känner mig dum... men jag fick inbjudan till jobbets julbord igår... det är den 10de
    Jag känner mig jätte dum ! Ni vet ju förmodligen att vårt bröllop är inställt, men jag undviker absolut inte. Menar, jag vill inte sluta planera. JAg vill gifta mig ändå, även om d inte blir den 19 aug... Å träffa er vill jag ju oxå !!

    Men jag är här inne ganska sällan, blir bara deppig av å va här nu. Går in ibland å läser

  • Grisaknorr

    Hej Tjejer !!

    Nu kommer jag hänga här lite mer igen Jag ska va "toastmadame" på fruerlandssons bröllop Skit kul !! Så nu blir d å ordna !!

    Jag ä fortfarande sjuk... blir bara värre Men idag kom Mogge hem ifrån jobbet å hjälpte mig iaf. Tror att bara jag får sova å koppla av lite så blir jag bättre !!

    Så nu vill jag ha roliga tips på lyckad bröllops fest Inte här då, men på mailen morgan.lorentzon@bredband.net

    Kram på er alla

  • Grisaknorr

    Meeeeeeeeeeeeen !! Jag vill ju va här å PLANERA MITT BRÖLLOP !!!!!!! Saknar å ragga billiga å snygga å roliga saker här... å nu när jag börjar bli frisk så orkar jag ju sitta här oxå !!

    Mupp Mogge säger ju till alla som frågar hur det blir att vi SKA gifta oss.... Snart går jag med på d igen *s*

  • Grisaknorr

    Min-Ah
    Under ett bråk, inget värre än vanliga bråk, så sa han till mig att vi skulle ställa in. Han tänkte inte gifta sig... Som vanligt så efteråt så lådsas han som om inget hänt, men jag tänker ju inte en så viktig sak som ett bröllop bli något han ställer in så fort han blir sur (gäller å uppfostra ) Nu säger han ju då till folk att vi ska gifta oss, inget är inställt. Men mig har han inte tagit upp d med
    Så jag tog upp d igår... lite smått. Han vill gifta sig, den 19 aug... men frågan är... hinner man d ?? Kanske är bättre å ta ett nytt datum så man har bättre tid ?

  • Grisaknorr

    Amy1
    Det står fortfarande som preliminär bokat.. så d ä bara å skriva på ett kontrakt...

  • Grisaknorr

    Ja God Jul !!!

    Gumsegos... vart har du blitt av på msn ?? Du ä ju min egen psykolog

  • Grisaknorr

    HEEEJJJJJJJJJJJJ !!

    Sitter här å läser era inlägg, typ 18 sidor tillbaka *s* Missat endel ju !
    Så ser jag att NI SAKNAT MIG
    Hihi, å förvirringen är stor
    Så här ligger det till. Vi ställde ju in, eller han ställde in rättare sagt för att han va sur. Till alla vänner och till sin mamma säger han att vi ska gifta oss den 19 aug... Jag tog upp det för ett tag sedan (efter påtryckning av Gumsigos *s*)med honom.
    Jo, han tyckte att vi skulle gifta oss då, den 19 augusti sa han.... sedan den dagen... inte ett ord om bröllop igen...
    Jag kanske är löjlig, men jag gifter inte mig med någon som är så fruktansvärt ointreserad av det. Han behöver ju inte sitta å tokplanera som jag gör, men iaf ta på sig något eller kanske berätta vilka han vill bjuda osv.
    Men han säger INGET.... Har inte ens frågat om jag fixat å donat något. Vilket jag ju inte har eftersom d känns ganska dött (giftemål just nu menar jag)
    Får väl se om vi tar upp planerna på nytt... men det lär ju inte bli i augusti !!

    Så nu vet alla Jag ä inne å kikar ibland, men d ä ju låååångt ifrån lika kul som innan

    Kram på er alla !! Nya som gammla här... många nya d kom helt bara så Kul !!

  • Grisaknorr

    Inne å snooooookar runt bland alla er brudar Gör jag ganska ofta nu... Tänkte ta upp planeringen i små doser på obestämd tid... Så jag har kommit en bit på vägen den dagen det kommer på tapeten igen, vilket blir -07 misstänker jag

Svar på tråden Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!