Inlägg från: Magnus brud |Visa alla inlägg
  • Magnus brud

    Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!

    Hejsan!

    Hoppas att ni har glädje av att en till vil vara me å prata. Jag kommer från Hässleholm å jag å min sambo ska gifta oss den 9 september. Skulle vara glad om man kunde få vara me i ert lilla prat. Det verkar som att ni känner varandra ganska väl. Ingen som jag känner ska gifta sig nu,så jag har ingen direkt att bolla me.
    Hur många är ni som brukar prata å när ska ni gifta er.
    Kram Josse

  • Magnus brud

    Hej!

    Vi har kommit en bit på planeringen. Men likadant är det här, det är mest jag som planerar. Vi har bokat kyrak, klänningen är köpt mm. Lokalen har vi bokat - Hässleholmshuset. Men Jette som har hand om maten där är väldigt, och då menar jag väldigt svår att få tag på. Så hon är ännu inte bokad. För tillfället har vi tagit en liten paus i planeringen. Vi har nämligen precis köpt både hus och hund. Så nu är det så mycket som ska fixas. Men vi får väl snart ta tag i planerna igen.

    Hoppas ni alla får det trevligt på nyårsafton.
    Kram Josse

  • Magnus brud

    Hej!

    Vad kul att ha någon att bolla med.

    Jag jobbar som förskollärare/frtidspedagog på en mycket liten skola utanför Hässleholm. Jag är egentligen lärare men det är ju lite svårt att få jobb som det. Så under tiden får man ju sysselsätta sig med annat. Magnus, min sambo jobbar som polis i Kristianstad.

    Föresten, är det någon som har koll på om de sminkar bra på Hälsa och helhet. Min syster gifte sig nu i december och sminkade sig där. Men jag tog hand om hennes barn så jag hade så fullt upp att jag faktiskt glömde att se hur vacker hon var. Tänkte även sätta upp håret på skägg & lockar, är det någon ni rekomenderar?

    Josse

  • Magnus brud

    Hej!

    Jag och min sambo är snart båda 25 år. Vi ska gifta oss nu i september. I år firar vi tio år tillsammans och 6 år som förlovade. Det känns lite otroligt. Men allt känns så otroligt bra. Det känns väldigt bra att känna varandra så väl när vi äntligen säger JA! Men, å andra sidan avundas jag er som fortfarande är lite nykära när ni gifter er. Det är ju något som försvinner lite med åren. Men, men det skabli härligt att bli FRU!

    GOTT NYTT ÅR!!
    Josse

  • Magnus brud

    Paulinas

    Tänk att vi skulle träffas just här. Vad roligt att vi lyckats planera in våra bröllop samma år. Ska bli jätte roligt att träffas på fredag. Jag har faktiskt tänkt jätte mycket på dig under alla de år vi inte träffats. Så det känns skönt att vi ska träffas igen. Jag ser fram emot att träffa Jimmy. Tänk att ni varit tillsammans så länge utan att jag har träffat honom. Magnus känner du ju bra. Han har väl ändrats en del, men han är lika tramsig som han alltid varit.
    Vi ses på fredag

  • Magnus brud

    Amy1
    Tack angående skägg & lockar. Jag ska ringa och boka tid hos dem nu. Min tärna ska också göra vid håret där, så man får väl boka i tid.

    Vi ska bjuda både släkt och vänner. Magnus släkt är pytte liten, och min jätte stor. Så det blir väl hälften släkt och hälften vänner. Men vi ska inte ha släkten uppdelad i kyrkan, det blir så tomt på Magnus sida då. Vi ska bjuda Ca 65 personer. 35 st kan ju faktiskt bli riktigt mysigt, och då är det ju bara med dem man verkligen tycker om. Det finns flera i min släkt som jag kanske egentligen inte vill ska komma. Men jag har så svårt att välja bort någon. Man borde kanske bli tuffare. Lycka till
    Josse

  • Magnus brud

    Hejsan!

    Är det någon av er som har en aning om det finns nnågon danskurs här i närheten. Jag och Magnus satt och pratade igår och plötsligt kom vi att tänka på att vi är värdelösa på att dansa tillsammans. Visst, vi vet problemet. Båda vill föra. Men men, även om jag försöker att låta bli, för det borde väl vara jag, så skulle det nog vara bra att träna hos någon annan. Hoppas någon vet vart.

    Josse

  • Magnus brud

    Hej Min-Ah

    Tack för hjälpen. Jag ska ringa till dem imorgon. Så får vi väl se om vi kan bli något bättre på att dansa

  • Magnus brud

    Helsningborg har sin bröllopsmässa den 29/1 mellan kl. 11 & 18. Deras visning är kl. 13, 15 & 17. Den kommer att vara på Helsingborgs statsteater.

    Malmös bröllopsmässa kommer att vara den 4-5 februari i st. Gertrudskyrka på österg. 9 från 11.00-17.00. De tar 80 kr i inträde. De har en adress: www.smakavbrollop.se

    Hoppas att det var till någon hjälp.
    Kanske även jag kommer på lördag, jag ger svar närmare.
    God natt / Josse

  • Magnus brud

    Paulinas

    Vad kul! Jag anmälde er i går kväll. Har dock precis fått reda på att vi har ett obligatoriskt möte nu på onsdag kväll. Hoppas att jag kan smita ifrån. Annars kommer jag lite senare.

    Vi hörs / Josse

Svar på tråden Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!