• caja

    Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!

    Hej tjejer! Nu när man har en massa Kristianstadsbrudar här får man ju passa på att fråga. Jag är rätt ny här i staden och hittar inte helt. Undrar, vart ska man ta och leta brudklänning någonstans?? (hört att det börjar bli dags för det) sett en affär nere på stan, Randiga rutan som har.. men finns det fler??

  • caja

    Amy1
    Hallåj där! Har varit och kikat på deras sida nu, och den verkar ju väldigt bra.. så det blir nog en sväng dit efter nyår nu antar jag. :) Verkar som de skulle flytta till Vinslöv nu vad det såg ut som.
    Bröllopet för vår del bär av stapeln den 15:e juli, uppe i Nykvarn där jag kommer ifrån.
    själv då, när är det dags för den stora dagen för er del? Här i staden??

  • caja

    Amy1
    Nykvarn ligger ca fyra mil utanför Stockholm (nära Södertälje). Uppvuxen på landet där, så det blir i den gamla "familjekyrkan" som det blir av i sommar. Hit ner kom jag då killen fick erbjudande om ett jobb på Scania i Sibbhult som vi inte ville tacka nej till. Toppen för honom, men tyvärr lite trist för mig.. lämnade ett jobb jag gillade och en massa vänner där uppe. Jobbar nu med, men inte med det jag pluggatt ill direkt. Har inte riktigt kommit igång här ännu, men det kommer väl. :) Det ordnar sig alltid!!

    Min-Ah
    Man tackar för välkomnandet. :) Verkar vara lite brudar i den här trakten, och jag föstår att det är lätt att hänga kvar även efter man sagt ja, men det gör ju inget!
    Lät väldigt praktiskt det där med tygaffären, själv har jag tummen mitt i handen när det gäller att sy, men min mamma ä kanonduktig och har sytt många klänningar tilll mig under årens lopp (väldigt praktiskt!) men vi kom fram till att jag nog inte ska utsätta henne för det den här gången, dels för att jag nu bor här nere och det kan bli lite knivigt med provningar, men oxå för att jag har en tendens att vara lite petig vad det gäller detaljer, kanske inte så bra att bli osams med sin moder om en sån sak innan bröllopet.. så hon klarar sig denna gång. :)

  • caja

    Amy1
    Ja, visst var det lite av ett äventyr, men det är väl nu medans man är relativt ung man ska passa på att göra sådana saker. . Bor på söder nu, fick tag på en kanonfin lägenhet, och jättemysig stad, så på det sättet trivs jag alldeles utmärkt!!

    Har pluggat till biokemist, och jobbade på AstraZeneca i Södertälje innan vi kom hit. Nu har jag fått jobb i Hässleholm via Manpower, och det hamnar ju tyvärr inte i samma kategori direkt.

    Så spännande för dig att börja plugga. Vad ska du läsa då, om man får vara lite nyfiken tillbaka? Och vad jobbar du med nu? Visst kan det vara skönt att ha nära till jobbet, och lön varje månad.. men studietiden var ändå så pass givande att jag inte på något sätt skulle vilja byta bort den. Kan varmt rekommendera alla att plugga vidare. även om tyvär arbetsmarknaden för akademiker inte är lysande för tillfället, men det måste ju ljusna snart.

  • caja

    Amy1 och Min-Ah

    Var jätteskoj att prata lite med er här... och fortsätter gärna diskutera lite mer senare, men nu så bär det snart av uppåt landet för min del över helgerna. Men vill passa på att önska er, och alla andra här inne såklart en riktigt God Jul och ett toppen år framöver!! Får se om man lyckas smita in lite på BT någon gång under veckan iaf.

  • caja

    Hallå tjejer!

    Då var man tillbaka i stan igen (och vid datorn) Hunnit hända lite här sen senast, men hoppas att allt är bra med er så här i början på det nya året.

  • caja

    Har oxå funderat på att ta mig till mässan på Bäckaskogs slott. Men håller med, rätt så dyrt.. så funderar lite på att åka till mässan i Malmö istället, den borde ju vara lite större kan man tycka. Eller vad tror ni?

  • caja

    Eftersom man är rätt ny på Bt måste man ju fråga lite. Träffas ni ofta och pratar bröllop? Känner ni varandra sen tidigare eller har ni lärt känna varandra här? :)

  • caja

    Nej då, ingen fara alls! :)
    Lät som en rolig grej bara, så blev lite nyfiken.

  • caja

    Eh, ja jag tror inte jag har något inplanerat vad jag vet. När och vart ska ni ses då?

Svar på tråden Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!