• Paulinas

    Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!

    Hej!

    Jo, vi har bestämt den 14 januari, alltså nu på lördag kl 11.30 för lite "bröllopslunch". Det hade verkligen varit roligt om alla kunde komma! Och visst är barn välkomna, men ni känner ju själva hur ni vill göra med det!

    Så, hoppas många kan komma! Än så länge är det säkert jag, min-ah, gumsigos och caja. Kanske magnus brud också. Ni andra kan väl också hänga på! Skriv gärna en rad så att vi vet vem som kommer, alltid kul!

  • Paulinas

    På Duvanders alltså!

    Dahlis,
    Kul med en ny brud! Välkommen eller vad man säger! Vi har planerat vårt bröllop ett tag, har lokal, kyrka och fotograf, men kanske inte så mycket mer. Kan säkert tipsa dig om lite olika grejer! Förresten,
    magnus brud kommer också från Hässleholm!

  • Paulinas

    Caja,

    Vi gifter oss den 3 juni på pingstafton alltså. Tänkte skicka ut inbjudningarna i mitten av feb. så måste ju få dem klara snart! Har mest inlagan kvar, men det är jobbigt att få det rakt och snyggt och med alla gästernas namn rätt... och då måste man ju dessutom veta vem man ska bjuda! Och det vet vi inte riktigt än :)

  • Paulinas

    Jag ska till MB på måndag, ska se om de har någon fin klänning annars ska jag beställa den klänningen jag såg i Lund hos dem. Jag känner att jag vill ha klänningen fixad och klar! Tar ju typ 3,5 månad att få hem den och sen behöver den ändras en del! Så på måndag blir det att beställa klänning! Känns bra!

    Är dock lite orolig för att den inte ska gå och ändra som jag vill, de på MB har ju inte sätt mig i klänningen och vet då inte riktigt vad som behöver göras och då om de kan göra det... (provade klänningen i lund, men skönt att beställa närmare hemmet då ändringar och sånt ska göras)

  • Paulinas

    Gumsigos,
    Jo, det var väl inte riktigt vår grej med den typen av dans. Jag är inte så sugen på att fortsätta, men jimmy tyckte dock att vi gott kunde fullfölja, så det blir det väl att vi gör! Kommer Claes nästa gång?

  • Paulinas

    Det ska bli kul att se er imorgon. Jag känner att jag har lite problem med att komma i gång med bröllopet och allt som behöver göras, så kan vara bra med en träff så att man får lite inspiration!

  • Paulinas

    Amy,
    Ja, det ska bli roligt i eftermiddag. Jag har hittat en klänning som jag tycker om, men MB har den inte hemma utan måste beställa. Jag hoppas därför att jag hittar en klänning som jag tycker om och som de dessutom har hemma! Men om de inte har något som jag fastnar för så kommer jag att beställa den klänning jag sett tidigare. Det börjar ju bli hög tid att beställa eftersomd et tar så lång tid att få hem klänningen.

    Den klänning jag sett och ev. beställer idag hittar ni på www.nixa.se

    Ta modellsök och nr 373

  • Paulinas

    Det är den i spets! Men jag kommer att ha ärmarna uppe på axlarna.

    Jag har drömt om en klänning helt i spets och blev jätteglad när jag hittade denna! Den måste tyvärr sys in en del över rumpa och höfter (ska ju sitta tajt där) men hoppas att det blir bra efter insömnad!

  • Paulinas

    Hoppas att det går bra för dig i "skolan" idag Amy! :) Alltid spännande och lite nervöst med skolstart!

  • Paulinas

    Ha en bra dag på jobbet idag Min-ah!

    Caja,
    Det var jättekul att träffa dig! Hoppas att du följer med på fler träffar. Efter att vi hade varit i blomsteraffären så blev jag också sugen på stora vinröda rosor :) Kanske kan få in det i temat!

Svar på tråden Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!