• Paulinas

    Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!

    Igår gjorde jag en gästbok. Det börjar hända saker! :) Dessutom fick vi brev från kristianstad församling som bekräftade att vi bokat kyrkan i gryt och prästen fredric liljeberg (någon som vet något om honom? vi ska i och för sig till kyrkan på söndag då han håller gudstjänst).

  • Paulinas

    Gumsigos!
    Vad roligt att ni har bestämt er för att ha festen hemma, kommer att bli super! Du vet att jag gärna hjälper till både med planering och det praktiska! Var ska ni gifta er? Fortfarande i Ystad?

    När det gäller maten kanske ni ska anställa någon så där lite svart till att stå i köket under dagen och förbereda själva eller köra allt på catering, men annars är det ju inga problem att fixa själv!

    När planerar ni att skicka ut inbjudningarna?

    Så du mitt inlägg om secret-box. Tycker att det verkar super! När ska vi boka? Kanske kring 10 maj eller något sånt? Vad tycker du?

  • Paulinas

    Min-ah,

    Du har verkligen mycket nu, förstår att du inte hinner med en träff till helgen! Men vi kommer att sakna dig!

    Vem kommer imorgon? Jag tänkte dyka upp! Vi sa väl Duvanders kl 11?

  • Paulinas

    Visst kan vi ses innan Josse, vi ska bort ikväll, men vi får försöka höras!

    Har lektioner hela dagen idag, det går rätt bra men man blir lite trött i huvudet! Skönt att det snart är helg!

  • Paulinas

    Jag kan aldrig tänka mig att det är några problem!

    Ha nu så jättekul och mysigt i helgen. Ser fram emot att höra "historien" efter helgen! Många kramar!

  • Paulinas

    Marie,
    Verkligen kul att allt gick så bra i helgen (vet ju att du var lite nervös). Och vad kul att han får träffa föräldrarna på onsdag! Ser fram emot att höra om detaljerna från helgen, kanske tittar in på en kopp i kväll.

    Min-ah,
    Ser fram emot att se dina bröllopskort igen, tittade allt för snabbt sist :) Ochså glömmer man ju lite.

    Caja, hmm... länken gick direkt in till köp och sälj, men jag ska kolla runt lite och se om jag hittar kronan!

    Josse,
    Det var kul att se er i lördags, jimmy och jag hade en mycket trevlig kväll! Hoppas att du hittade lite kul på stan igår. Affärerna börjar ju fyllas med fina vårkläder, man blir sugen på shopping!

  • Paulinas

    Jag har tyvärr fått strul med musiken till kyrkan :(

    De killarna vi tänkt oss kunde inte den dagen, eller inte sångaren iallafall och det blir liksom inte så bra utan honom.

    Min-ah, du har kanske några bra kontakter? Hade verkligen uppskattat lite hjälp. Vi hade tänkt oss gitarr och manlig sångare.

  • Paulinas

    Caja,

    Jag hittade kronan! Men den är nog lite för mycket för mig. Jag hade tänkt mig lite med "spröt" typ, som en riktig prinsesskrona. Men jag har upptäckt att jag är alltför kräsen, har letat krona i hur många månader som helst! Och inte hittat något... :(

    Men, men hoppas att kyrkan kanske har eller guldsmeden där vi köper ring.. så ger inte upp hoppet om den perfekta kronan än! :)

  • Paulinas

    Gumsigos, vad tråkigt! Räkningar är piss :(

    jag och jimmy ska betala över 6000 i februari på våra studielån, så vet hur det känns med tråkiga räkningar!

    Men det är självklart att det blir bröllop! Gör det på ett enkelt och fint sätt bara! Allt behöver inte vara så avancerat. Bjud på köttfärspaj och sallad hemma, be folk att ta med sitt eget vin, baka tårta själv och du har en fest för någon eller några tusenlappar. Det kan bli super! Fundera på det. Hade varit jättetråkigt om det inte blivit något för er del, ni har ju planerat så länge och sett fram emot det.

    Caja, vad har du för nya planer med inbjudningarna då? *spännande*

  • Paulinas

    Då var man tillbaka efter lite semester! Vi har haft det jättebra, superkul aktiv semester! Men vi kom hem i natt så man är ju lite seg på jobbet idag. Har dessutom massor att göra... jaja, tar en kopp kaffe till!

    Jo, josse vi missade dansen, åkte på kvällen till Sälen. Nu på onsdag har vi styrelsemöte med basketen och dessutom är jag inte så sugen på dans... känner mig lite som en svikare, men nu när man missat en gång så känns det extra jobbigt!

Svar på tråden Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!