• Amy1

    Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!

    Det skulle passa bra innan jag börjar skolan. Jag är ledig den 11 och 12 januari, så kanske det passa fler?

  • Amy1

    Min-Ah, tack så mycket!

    Jag är ledig den 3 och 4 jan, så då kan jag också! Men efter kl 17 om jag ska komma barnfri (och det är ju att föredra ).

  • Amy1

    Paulinas!

    I verkligheten är inte kantbandet så framträdande som på bilden. Tror det reflekterar när jag fotade. Så om du gillade slöjan kan det vara värt att se den i verkligheten. Den finns även med pärlor i stället för strass om man föredrar det.

    Jag ska till frissan nästa lördag, den 17:e! Ska bli jättespännande!

    Jag kan också den 14 januari!

  • Amy1

    Hallå! Vart är alla?? Tycker här är sååå lugnt!

  • Amy1

    Grisen -06!

    Välkommen!
    & Co ligger i samma gatan som BBQ - gatan från Teaterrestaurangen rakt upp mot stan. Det är en relativt nyöppnad salong med ca 5 frisörer som jobbat på Myran & Malkolm tidigare. Provuppsättningen ingår i priset om du bestämmer dig för dem. Jag är kund där sen tidigare så för mig är det självklart att göra min bruduppsättning där.
    Förresten, så gifter jag mig också den 29/7! I N. Åsum.

    Amy

  • Amy1

    Grisen -06

    Jo, Myran & Malkolm är duktiga! Och dyra! Men smakar det så kostar det Jag har varit hos Emma för något år sen och hon är jätteduktig, så du kommer säkert bli nöjd.

    Mina barn är också döpta i N. Åsum. En liten mysig kyrka.
    Bor du här i Kristianstad?

  • Amy1

    Grisen -06

    Nej , jag är inte från Krstd från början. Har bott här i snart 10 år nu. Hur hamnade du i Uppsala?
    Hur långt har du kommit annars i planeringen? Lokal, kläder, fotograf mm??

  • Amy1

    Grisen 06

    Kastanjelund är ju bara så superfint!!! Var där för några veckor sedan och åt julbord. Satt faktiskt och föreställde mig hur perfekt det skulle vara att ha bröllopsfesten där Men vi har bokat Villandsgården och är jättenöjda med det eftersom vi ska ha mestadels egengjord buffé. Annars har vi bokat fotograf (Dan Sköld), beställt min och min tärnas klänningar. Har även beställt inbjudningarna och planerar skicka dem i februari. Blir ni många gäster? Vi blir ca 40 st. Har tänkt lite på att ha en bukett som innehåller rosa rosor som bas, men inte något närmre. Hurdan klänning ska du ha? Jag har lagt in min och lite annat på min sida ifall du vill se:
    groups.msn.com/amysbrollop/brllop.msnw

    Amy

Svar på tråden Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!