• caja

    Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!

    Hej tjejer! Måste bara säga att det var väldigt roligt att få haka på idag. Blev riktigt peppad med planeringen.. Nicke undrade nog vad som hänt när jag kom hem och började prata om hur man ska duka och att vi måste börja kolla upp band till festen snarast, och en massa andra ideér jag fått.

  • caja

    Så, då var det måndag igen då.. förstår inte att helgerna går så fort.

    Min-Ah.

    Vet inte exakt vilket hus det är ni har, men jag vet vart det ligger. Har varit in på Gittes Tygkällare, och blev helt förundrad över hur mycket de hade där. Nästa gång min kära mor kommer ner på besök måste jag ta dit henne, hon kommer bli helt salig. Kan ju passa på att höra med dig då, om du har koll.. smala sidenband, tror du att de har sådana där?

    Vet precis vad du menar med att ha en karl som jobbar mycket. Visserligen är inte Nicke egen företagare, men han ger verkligen allt för firman ändå. Antar att det blir ännu mer när man själv driver något.

    Paulinas.

    Hur gick det mer klänningsprovandet.. hittade du ngot mer snyggt eller är det fortfarande spets nixan som gäller? Den var i alla falls skitsnygg, och du har nog precis rätt former för att passa i en sådan modell.
    Klart du kan få in lite vinröda rosor oxå.. de går ju i sama färgskala iaf. :)

    Marie06

    Måste ju bara fråga.. bestämt något date datum än?... *nyfiken juh*

    Gumsigos

    Hur går det med klänningsbeställandet? Fått några tygprover än? Hade du förresten någon bild på din klänning? Jag måste nog tyvärr tacka nej till förslaget att samköra med frakten, vore ju ifs toppen, men känner att jag har fått så bra kontakt med Cinderella, samt att de har en klänning i sitt sortement som jag vill ha, så jag kör nog på det.

    Hade verkligen supertrevligt i lördags, så hänger gärna med på fler träffar framöver! Och om det är någon som känner för att ta en liten shoppingrunda på stan, eller en fika så vore det skoj det med. :)

    Hoppas förövrigt att alla får en riktigt bra vecka nu.. och att helgen kommer snabbt. Nu börjar det här inlägget bli lite väl långt, så So Long!

  • caja

    Paulinas

    Jag vet inte m det är svårt att betala med paypal än.. förhoppningsvis inte, har kollat endel på det och det verkar säkert..

    Min-Ah
    På banden haade jag tänkt mig vinrött för att matcha inbjudningarna.. men har inte fått pappret än, så tänte att jag kan ju återkomma när jag har läget under kontroll där. :)

  • caja

    Verkligen jättefina klänningar allihopa.. var inte lätt att bestämma sig får man ju erkänna.. men jag är nöjd med mitt val. (just nu iaf, får väl se när den kommer hem sen)

    Paulinas

    Håller med dig, det är en djungel av alla tillbehör och prylar där ute. Jag kommer nog köra med tiara, och fömodligen slöja.. men har inte bestämt mig helt ännu... Men ska inte klaga, tycker det är rätt skoj att gå och kika efter allt. Börjar dock få lite småpanik för inbjudningarna, vi har inte fått vårt papper än (strular lite med kuverten) och jag vills å gärna komma igång med dem.. sen kan man ju nästan ta det lugnt ett tag

    Marie

    Åh så skoj med date!!!! Du får lova att upplysa oss om allt sen!! :)

    Var ju på danskurs med m2b i tisdags. Riktigt skoj måste jag säga, men inte helt lätt.. och träningsverk i vaderna fick jag. inte van att trippa upp på tå i nån timme direkt. Men, ser fram emot nästa tisdag. Kul att ni oxå börjar tycka det är lite skoj. Man får väl se hur det blir med valsen sen. :)

  • caja

    Hallåj tjejer!

    Då har man lyckats hitta tillbaka till BT efter helgen igen då. Och som vanligt har det hunnit hända en hel del här ser jag.

    Får börja med att säga Grattis till Marie06!! Gu vad kul att allt gått bra, och ni skulle ses igen idag vad jag förstod. Spännande!!.. Härligt att vara lite nykär!!

    Paulinas
    Självklart hjälper även jag till med blåbärsrishjärtana om det behövs. Bara att säga till! :)

    Gumsigos
    Har tyvärr inte sett några snäckor på senaste, men såg ut som du kanske hittat något bra där ändå, eller?
    Hur har det gått med klänningen? Har du fått iväg någon beställning än? Själv ska jag försöka att lägga ett bud nu i veckan, så får jag hålla tummarna att allt går som det ska sen.

    Min-Ah
    Hur gick det i söndags, du skulle ut och fara lite vad jag förstod. Vägarna var ju inte så jätteskoj i helgen direkt. Vi skulle åkt upp till Tälje i fredags för att gratta min far som fyllde 60, men det var helt kört.. hade ingen lust alls att ge sig ut i den snöstormen. Så, vi sa att vi inte kunde komma. Sen gick vi upp tidigt i lördags, och insåg att det såg mycket bättre ut då, så in i bilen, upp 53 mil och ringde på dörren. Gissaom de blev överraskade. :).. Mindre skoj att köra ner igen sen på söndagen... men men, vad gör man inte.

    4 feb på Duvanders borde funka bra för min del med, om inte svärföräldrarna kommer ner den helgen för att gratta Nicke (han fyller den 8:e), men det har jag inte hört något om än, så räkna med mig så länge!

    Måste visst jobba lite här nu oxå. :(

  • caja

    Hallå igen tjejer!

    Tänkte höra om det är någon som tänkt gå på mässan på Bäckaskog i morgon??.. Funderade på det, men har nog kommit fram till Malmömässan i helgen istället.. de verkade ha mer där. Någon som ska dit kanske.. Vilken tror ni är bäst??

  • caja

    Amy 1

    Kom ni iväg på mässan ikväll??.. och i sådana fall, var den bra? För min del bli det nog Malmö på söndag.
    För er som inte var på bäckaskog kan jag tipsa om att Interflora kommer ha de buketter de hade på mässan i kväll, framme under veckan som man kan kika på om man behöver lite inspiration där.. så jag ska dit och kika i morgon.

    Gumsigos

    Ska du till Malmö i helgen, vilken dag isf?.. Vet du (eller någon annan) om affärerna i malmö har söndagsöppet?.. tänkte man kanske kunde kombinera ihop mässan med lite shopping. :)

    Marie (Inte min tur än)

    Tycker det är så roligt att det går så bra för dig/er..Att veta att någon annan är lycklig gör alltid mig på bra humör. Spännande att få träffa hans fmlilj.. men det kommer säkert gå kanonbra!

    Paulinas

    Tycker helt klart att ni kan ha frack om ni har mörk kostym som klädsel. Bröllop är väl det bäst lämpade tillfället att ha en sådan, så kör hårt. I vårt fall blir det frackcoat (då värken Nicke eller hans bror (bestman) har rätta längden för frack)

  • caja

    Jag tänkte oxå se till att ha vägarna förbi. :)

    Min-Ah
    Synd att du inte kan komma.. hade tänkt höra om man kunde få se lite bilder från erat bröllop.. men får väl ta det en annan gång.

  • caja

    Paulinas.

    Här är kronan jag pratade om.. hoppas länken funkar

    www.brollopstorget.se/Annonser/

    Var jätteskoj att träffa er i lördags flickor. Synd att inte alla kunde bara, men hoppas ni hade en trevlig helg ändå. :)

    Gumsigos, hittade du/ni något skoj på mässan då? :)

Svar på tråden Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!