• Amy1

    Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!

    Den sista smileyn skulle inte vara där!

    Är det bara jag som börjar få ångest inför alla kostnader som rör bröllopet? Undrar ju hur man egentligen ska få ihop allt! Åtminstone de stora kostnaderna som tex kläder, ring och lokal...Kanske ska börja titta på ring nu efter helgerna? Jag menar, den äter ju inte bröd om den ligger här hemma i byrån några månader extra Vet ni andra hurdan ring ni vill ha?

  • Amy1

    Paulinas

    Jag tycker det är jättesvårt att välja vigselring som passar till min förlovningsring. Men jag tror det blir en traditionell i guld med nerfällda små stenar. Jag vill ha en ring jag kan använda alltid och inte någon med typ en jättesten som hakar upp sig överallt.

  • Amy1

    Josse!

    Välkommen hit!
    Ja, hur många är vi här i tråden? 7-8 stycken?

    Vi ska gifta oss 29 juli i N Åsum kyrka.

    Hur långt har ni kommit i planeringen då? Vi (läs jag ) har väl ganska mycket klart, både i tanke och handling.. Klänningen beställd, frisör, lokal och fotograf bokad. Inbjudningskorten är nästan klara. Det är väl maten och festen och kläder till övriga i familjen som vi kommer koncentrera oss på här näst.

    Amy

  • Amy1

    Vi är båda fyllda 30 och har varit tillsammans sedan 21 oktober 1994 Flyttade ihop 1994 och förlovade oss nyårsafton 1997. Sedan fick vi barn -03 och -04 och nu ska vi då äntligen gifta oss den 29 juli

    Magnus brud

    Skägg & Lockar lär vara jätteduktiga så det blir du säkert nöjd med.

    Alltså, hur många gäster kommer ni att bjuda? Är det mest släkt eller vänner? Vi har bestämt att vi bara ska bjuda dem vi vill och umgås med, och inte bjuda någon bara för att man "borde". Fast då blir va bara typ 35 gäster, och det låter ju ganska lite, eller hur?

    Idag ska jag ringa pastorsexp och boka tiden för bröllopet. Vi har bara bokat dagen än så länge, men nu börjar det bli dags att beställa inbjudningkorten och då måste det ju vara klart med tiden..

  • Amy1

    Min-Ah
    Vilka fina bilder du lagt in! Vart hade ni festen?

  • Amy1

    Min Ah
    N Åsums kyrka är bokad sedan september Hur många gäster var ni?

    Såg att jag skrivit fel årtal tidigare, vi flyttade ihop 1996 och inte 1994!

    Tycker också det är skönt att det går mot ljusare tider, är helt klart en sommarmänniska! Tycker mörkret är lite jobbigt. Även om jag inte får något sommarlov, (måste ju jobba ) så ska det bli jättekul med skolan nu!

  • Amy1

    God morgon!!
    Nu är vigseln bokad till kl 15 och inbjudningskorten under tryckning

    Nästa projekt som ska betalas blir väl klänningen som antagligen kommer nu i januari. Ska börja fundera och titta efter ring också. Vi har köpt våra förlovningsringar hos Björn Nilsson, så det blir nog så att de får göra en vigselring med lite stenar i till mig.

    Paulinas
    Nej usch, det är jättesvårt med kyrkobiten. Var inne och lyssnade på kyrkomusik.se (tror jag) fastnade för den "Only love". Den var otroligt fin spelad på kyrkorgel! Sen blir det den traditionella brudmarchen (den i alla filmer, ni vet ) för den tycker jag är fin och hör till. Ska alla ha solister?

  • Amy1

    Min Ah
    Japp, jag menar Mendelsohn!

  • Amy1

    fruerlandsson

    Jag har tänkt på det, men ärligt talat tycker jag det är ganska dyr entré där! Var det 220 eller 250/pers?

  • Amy1

    Vi har nog tänkt skicka ut inbjudningarna i mitten av feb med osa i början av juni. Det är ju mitt i semestern som vi gifter oss, så det kan nog vara bra för gästerna att veta om det i god tid.

Svar på tråden Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!