• caja

    Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!

    Marie

    Låter som ni hade en toppen helg.. Härligt!! Så nu är det uppvisning av fynder för dina föräldrar som gäller.. spännande!!! Men med tanke hur bra allting verkat flyta på så här långt, kommer det säkerligen gå lysande! :)

    Josse

    Har du funderat något på om du vill med och lära sig lite om inbjudningskortmakerit nästa torsdag?

    Paulinas.

    Klart du inte ska ge upp hoppet om kronan än!!.. Är ju låååång tid kvar juh. ;)
    Hur gick det med prästen i söndags förresten?

  • caja

    Gumsigos

    Fy fasiken.. inte så man är alltid är stolt att jobba på det företaget direkt.
    Om du vill, maila mig ert kundnummer på carro@kristianstad.cc så kan jag kika på hur det ser ut, om allt ser ut att stämma eller om det är något som blivit galet. Sen vet jag att om man ringer kundtjälst så kan man få göra upp en avbetalningsplan om det är en stor räkning man fått.. vet inte riktigt hur det funkar. Är hemma idag, men kan kolla lite imorgon om du vill. Det ska säkert ordna sig tjejen! Klart det kommer kunna bli bröllop!!

    *kram*

    Köpte oxå Panduroboken.. men vet inte om det var så smart.. börjar ju få lite andra ideér nu juh..

  • caja

    "5:e låter bra för min del.. Skulle egentligen varit på spa behandling och relax med Nicke på Hälsa och Helhet den dagen.. men, han ska ut med jobbet på fredagen, och känner jag honom rätt är det bara dumt att boka in något alltöfr tidigt dagen efter. Så jag träffas gärna då! :)

    Magnus Brud

    Har tyvärr inget telefonnummer, men gå in på www.sv.se/nordostraskane så borde det gå att hitta där. Designa dina egna kort heter kursen och börjar kl 19. Jag måste kolla upp vart bara, hittar ju inte så bra direkt. :)

  • caja

    ja marie.. du får ta och komma och berätta hur det går med nya kärleken.. vi är ju nyfikna juh. :)

  • caja

    Glömt berätta.. jag har beställt klänningen nu. Spännande!!

  • caja

    Planeringen.. ja ni, det går ju sådär kan man säga. Fick efter mycket längan äntligen hem papprena till inbjudan idag.. och så var de fel!!! Det har blivit någon miss, så vi har fått 60 av varje enkelkort av inbjudan och tackkort istället för dubelvikta. Gissa om jag börjar känna halvpanik. Men, min kontakt där ska försöka ringa runt imorgon och se om de kan fixa nya... jobbigt att vänta bara. Är så avundsjuk på er som lyckats få iväg era redan :)

  • caja

    Paulinas

    Låter ju verkligen toppen det där med kronan! Är riktigt fint på något sätt att använda samma som sin mor.. Vet att min mamma sparade sin brudklänning om ev jag ville ha den en gång, men.. ja, de gifte sig -84, så du kan ju kanske själv gissa vad det är för stuk på den. :)

  • caja

    Gumsigos

    Låter trist att ni kommit fram till att skjuta på bröllopet, men visst förstår man. Antar att man tappar lite av gnistan att planera något sådant efter det där. Jag skickade ett mail till dig idag med ett namn, och som sagt.. mitt tips är. Ring honom! (om ni inte redan pratat med honom förstås)

  • caja

    Min-Ah

    Eftersom jag nu nästan fått tag på inbjudningarna så börjar det närma sig ett besök i Rinkaby för min del. Vet du om de har mycket satinband att välja på därute? :) (Tunna.. typ 3mm tror jag)

  • caja

    lillabunny

    Hallå och välkommen till en toppentråd! (tycker jag som är rätt ny här jag med) :)
    Tyvärr var det nog ingen av oss som var på mässan i Bäckaskog vad jag hört. Var själv i Malmö istället för att bli inspirerad.

Svar på tråden Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!