• Amy1

    Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!

    Smurfan 86

    Vi hade ett prel datum den 14 jan för träff. Jag har nog också missat tid och plats här för jag har bara sett Min Ahs inlägg om Duvanders. Vilken tid?? Jag ska försöka komma om sambon är hemma förstås (kan inte gärna ta med barnen) .

  • Amy1

    Paulinas

    Så du ska till MB´s i morgon! Blir nästan lite avis, dret är ju sååå roligt att prova klänningar Fast du hade i det närmsta bestämt dig för en klänning väl? Har du ingen bild så man kan få se den? Själv väntar jag på min klänning, den bör komma vilken dag som helst nu. Beställde ju den i början av oktober! Snacka om lång leveranstid

    I morgon är första skoldagen, har lite fjärilar i magen. Tänk gärna på mig i morgon

  • Amy1

    Paulinas!

    Nixa klänningen var jättefin! Hur gick det idag?!

  • Amy1

    Caja

    Vilken underbar klänning! Inte helt olik min

  • Amy1

    Förresten, var är Grisaknorr??

  • Amy1

    Min Ah
    Jo men var det inte ev på G igen med bröllopet??

    Vet att frågan varit uppe innan men NÄR ska ni skicka ut inbjudningarna?

  • Amy1

    När ska ni andra skicka ut inbjudningarna? *ursäkta mitt tjat*

  • Amy1

    Grisaknorr!
    När man talar om trollen Roligt att se ett livstecken från dig Hoppas du kommer tillbaka "på riktigt" snart!

    Idag har jag varit och köpt frimärken till inbjudningskorten! Såna där fina "alla hjärtans dag frimärken" med fina motiv i kärlekens tecken Piffigt värre

  • Amy1

    Paulinas
    Ja, jag köpte de med olika typer av hjärtan Så nu ligger inbjudningskorten klara att posta. MEN jag tycker det saknas något liksom.. Kanske skulle köpa en sån "stämpel" man klistrar igen kuverten med, vad heter det nu?? Vet ni vart man köper det??

    Ska ni alla på bröllopsmässan? Har ni köpt biljetter? Fast det kunde man köpa där på Bäckaskog också väl? Såg att det var halva priset för studerande vid uppvisande av "studentleg" Och vad exakt är det??

  • Amy1

    Oj, vad många frågor jag har nu helt plötsligt! Har era blivande provat ut kläder? Har inte tänkt på det än, har känts så avlägset, men det är det ju faktiskt inte

  • Amy1

    caja

    Jag är sugen på mässan ikväll faktiskt. Tror nog att Malmö också är bra, men som Marie säger, så är det ju roligare att se vad företagen härikring har att erbjuda. Så om vi får barnvakt ikväll, så blir det Bäckaskog!

  • Amy1

    caja

    Nej, tyvärr blev det ingen mässa igår Men vi satsar på Malmö i helgen istället

    Idag ringde de från Ateljé MB, min klänning har kommit Det var min mamma som svarade i telefonen (hon har passat våra sjuka barn idag.. ) så jag får ringa dem i morgon och bestämma hur vi ska göra. Hämta hem klänningen nu och göra ändringarna lite senare eller hur hade ni gjort? Åh, jag längtar efter min klänning Ska bli så kul att ha den hemma och gå och titta på då och då

  • Amy1

    Hur går det med era inbjudningskort, är de klara att skickas ut nu? Har för mig att det var några stycken som tänkt skicka ut dem till alla hjärtans dag??

    Den 1 mars ska jag till MB´s igen och prova min klänning med skor och hela baletten så de kan ta mått för uppläggning Spännande!

  • Amy1

    Paulinas

    Inbjudningarna anlände som planerat på alla hjärtans dag Sambons mamma (hon visste inget innan) ringde inte förrän vid sju på kvällen då han hade samlat sig, hon hade börjat stortjuta när hon öppnade kuvertet. Och inte av olycka då Två av mina kompisar har hört av sig och tackat ja, men annars är det ingen direkt respons. Min släkt visste iof om bröllopet, så för dem var det ingen överraskning.

  • Amy1

    Hej på er!
    Idag har vi varit och beställt vigselring Jättekul, även om det faktiskt blev lite dyrare än jag trott, men man börjar bli van Jaha, hur ser den då ut? Enkel, stilren och klassisk! Hyfsat bred guldring med en rejäl rad briljanter, kort och gott. Björn Nilsson ska göra en ring med lite mindre stenar, som inte täcker hela ringytan så att säga, utan blir som en rad mitt i ringen med stenar. Sen ska jag se om jag vill ha den eller en ring med lite större stenar, som täcker hela ringytan. Efter många om och men kom vi fram till att vi ska smälta ner min gamla förlovningsring och göra en lite bredare helt slät guldring i stället så båda ringarna får samma höjd och bredd.

    Har ni andra börjat kolla vigselringar eller man e först som vanligt?

  • Amy1

    caja
    Ringen med den mindre stl på stenarna går på 5300 kr och 6400 tror jag det var för ringen med bredare stenar. Att smälta ner min förlovningsring och sätta till lite guld för att få den rejälare gör han för 1000 kr, alltså blir det samma guld som mingamla förlovningsring Guldsmeden är Björn Nilsson och han är fantastisk att ha att göra med! Blir jag inte nöjd med första ringen gör han en ny utan kostnad, och det tycker jag är bra service.

  • Amy1

    Paulinas

    Jag har också funderat på C4 hotel på bröllopsnatten och nu vet jag ju vad det kostar

    Brukar inte minka mig så mycket till vardags, så jag ska bli sminkad av salong på den stora dagen. Min frisör har samarbete med jag tror det var Ren hud (?). Så när jag är och gör frisyren i april ska en tjej därifrån komma dit så vi kan gå igenom hur jag vill ha det.

Svar på tråden Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!